GNTM 4 - highlights 6/12: Τα κλάματα της Μαζαρί και το πρόσωπο που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 6/12: Τα κλάματα της Μαζαρί και το πρόσωπο που αποχώρησε

Το GNTM 4 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και οι παίκτες βδομάδα με την βδομάδα λιγοστεύουν. Χθες 6/12, είχαμε ακόμα μια αποχώρηση, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Τα 6/12 highlights του GNTM 4

Χωρίστηκε ξανά στα δύο το σπίτι - Τα νέα στρατόπεδα

Η αποχώρηση του Ναπολέοντα από το σπίτι του GNTM 4 άλλαξε ριζικά τις ισορροπίες για τα μοντέλα καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό. Όπως διαπιστώθηκε λοιπόν στην έναρξη του (6/12) επεισοδίου, πλέον το σπίτι είναι χωρισμένο σε δύο νέα στρατόπεδα.

Τα στρατόπεδα αυτά δεν έχουν κάνουν τόσο με τις παρέες όσο με κορίτσια και αγόρια. Τα κορίτσια θεωρούν πως έχουν ένα παραπάνω πλεονέκτημα καθώς έχουν σημειώσει καλύτερη απόδοση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι και προσπαθούν να φτάσουν στον πολυπόθητο τίτλο.

Διπλό disavantage - Σε ποιους τα μοίρασε η Όλγα;

Η Όλγα ήταν η παίκτρια που κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 4 και έτσι χθες (6/12) είχε την ευκαιρία να μοιράσει disavantage σε δύο συμπαίκτες της προκειμένου να τους δυσκολέψει.

Συγκεκριμένα, το ένα disavantage θα έκοβε ένα λεπτό από έναν παίκτη, ο οποίος θα έμπαινε τελευταίος στο σετ ενώ το δεύτερο disavantage θα έκοβε την καθοδήγηση από έναν παίκτη που θα μπει πρώτος στο σετ.

Η Όλγα λειτούργησε στρατηγικά και έτσι επέλεξε την Ειρήνη για τη μείωση χρόνου και την Κυβέλη για την καθοδήγηση.

Η ίδια εξήγησε πως θέλει να δυσκολέψει τα δύο κορίτσια ενώ τόνισε πως η απόφασή της να δώσει σε δύο κορίτσια το disavantage είναι εσκεμμένη καθώς είναι περισσότερες μέσα στο σπίτι.

«Λύγισε» η Ζενεβιέβ στην ανακοίνωση του νέου κόνσεπτ

Το (6/12) κόνσεπτ ήταν εξαιρετικά απαιτητικό και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ήταν η αναβίωση ενός κόνσεπτ που είχε χρησιμοποιήσει ο Μακουίν για την κολεξιόν άνοιξη - καλοκαίρι του 1999.

Η Ζενεβιέβ κατά την περιγραφή του κόνσεπτ συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς ήταν κάτι πολύ πρωτοπόρο που δεν γίνεται εύκολα στη χώρα μας.

«Αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα.

Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Ολοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα», είπε εμφανώς συγκινημένη η Ζενεβιέβ.

«Αγάπη μου… Έλα βρε… Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας», είπε αμέσως ο Άγγελος Μπράτης.

Αντέδρασε η Όλγα στο πλατό - «Δεν τηρήθηκε το disavantage»

Η Όλγα ήταν η παίκτρια που μοίρασε τα disavantage και ένα από αυτά το έδωσε στην Κυβέλη. Συγκεκριμένα, της στέρησε τη δυνατότητα να δεχθεί καθοδήγηση από τους κριτές και τον coach σε μία εξαιρετικά απαιτητική φωτογράφιση.

Η Κυβέλη ωστόσο δέχθηκε ένα σχόλιο από τους κριτές κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και το γεγονός αυτό σχολίασε η Όλγα όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία της στο πλατό. «Δεν τηρήθηκε ακριβώς το disavantage», είπε χαρακτηριστικά και η επιτροπή αμέσως της απάντησε.

Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως όλοι οι παίκτες σε κάποια στιγμή έχουν δεχθεί μία μικρή βοήθεια και πώς δε θα έπρεπε να πιάνονται όλοι από τέτοιες λεπτομέρειες.

Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Ο Κωνσταντίνος πήρε την καλύτερη φωτογραφία ωστόσο στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αγάπη και ο Αγγαίος που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Τελικά αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου δεν ήταν άλλη από την Αγάπη, η οποία συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την αποχώρησή της.

TAGS