Big Brother 2: Παραλίγο να φιληθούν Νίκος και Ευδοκία - Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Παραλίγο να φιληθούν Νίκος και Ευδοκία - Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Μπορεί η σχέση τους να έχει καταφέρει να μπερδέψει τους συγκατοίκους στο σπίτι του Big Brother 2 ωστόσο ο Νίκος και η Ευδοκία έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ και πλέον δεν κρύβουν τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στο Captain's Room για να το αποχαιρετήσουν μιας και δε θα ξαναμπούν και έπεσαν με τα μούτρα στις αγκαλιές. Και ενώ έφτασαν ένα βήμα πριν φιληθούν, δεν έγινε αυτό που πολλοί περίμεναν. Ανάμεσα σε αυτούς που περίμεναν και η Ευδοκία η οποία ξεκαθάρισε πως θα κάνει λίγη ακόμα υπομονή αλλά όχι για πολύ.

Η τρυφερή στιγμή του Νίκου και τη Ευδοκίας στο Big Brother 2

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2