Elif: Η κατάσταση της Ματσιντέ χειροτερεύει - Έρχονται μαύρες μέρες

Οι σημερινές 8/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η κατάσταση της Ματσιντέ χειροτερεύει - Έρχονται μαύρες μέρες

Καταιγιστικό είναι το σημερινό απογευματινό επεισόδιο της σειράς Elif, που προβάλλεται με επιτυχία εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια. Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται και σε λίγο θα ξεχάσει τα πάντα - δείτε τι έχει.

Οι 8/12 εξελίξεις στην σειρά του STAR, Elif

Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη ενώ βρίσκεται και ο Μαχίρ στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Ελίφ τον συμπαθεί αμέσως. Μετά τα λόγια της κόρης της, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ είναι αθώος για ό,τι συνέβη. Η συμπεριφορά του Μαχίρ εντυπωσιάζει τη Μελέκ.

Οι άνθρωποι της Ράνα εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ και συναντούν έναν άντρα, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το κοριτσάκι. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεντάτ. Η κατάσταση της Ματσιντέ καθημερινά χειροτερεύει. Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μήπως ξεχάσει ποια είναι η Ελίφ.

Η Κιγιμέτ παγιδεύει την Ματσιντέ

Η Ματσιντέ προσπαθεί να μην ξεχάσει τίποτα που αφορά στην Ελίφ και εύχεται να τη βρει πριν χάσει εντελώς τη μνήμη της. Οι γιατροί επιτρέπουν στην Ελίφ να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και η Μελέκ ανησυχεί για το λογαριασμό. Η Ασλί καταφέρνει να την πείσει να χρησιμοποιήσει την δική της πιστωτική κάρτα για να εξοφλήσει το ποσό.

Η κοπέλα της αφήνει την κάρτα και πηγαίνει στη δουλειά της. Ο Μαχίρ έρχεται για να δει την Ελίφ και πίνει έναν καφέ με τη Μελέκ καθώς η Ελίφ κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Μαχίρ επαινεί τη Μελέκ ως μητέρα και εκείνη αρχίζει να του συμπεριφέρεται πιο ευγενικά. Η Ράνα συναντάει τους άντρες της για να πάρει τις πληροφορίες από τον Σεντάτ. Η σκληρή της στάση τους τρομοκρατεί όλους. Η Ράνα ανακαλύπτει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα μητέρα της Ελίφ.

Η Ράνα βρίσκεται στα ίχνη της Ελίφ και της Μελέκ και διατάζει τους άντρες της να βρουν την Ελίφ πριν από τη Ματσιντέ. Ο Μαχίρ πληρώνει το λογαριασμό του νοσοκομείου για τη Μελέκ ενώ στη συνέχεια μεταφέρει μητέρα και κόρη στο σπίτι τους.

Η Ματσιντέ πηγαίνει να δει τον γιατρό της κρυφά από όλους. Η Κιγιμέτ όμως την ακολουθεί και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της ομολογήσει την αλήθεια για την αρρώστια της. Η Κιγιμέτ την πείθει να μην πει τίποτα στα παιδιά της προς το παρόν.