Big Brother 2: Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Θα τεθούν στην κρίση του κοινού πριν από τον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Big Brother 2 έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία (δείτε εδώ την ημερομηνία του τελικού) και έτσι, αυτή την εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι υποβλήθηκαν σε μία σειρά από δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχθεί ο ένας που θα έχει ασυλία και θα περάσει άμεσα στον τελικό.

Στο σημερινό επεισόδιο (8/12) αναδείχθηκαν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και δε θα παίξουν στο τελευταίο αγώνισμα.

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι στο Big Brother 2

Έτσι, η Ανχελίτα και η Μαίρη είναι αυτές που αύριο δε θα αγωνιστούν και είναι ήδη υποψήφιες προς αποχώρηση. Νίκος, Ευδοκία και Πέτσας θα παλέψουν προκειμένου να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία. Αυτοί που θα χάσουν θα τεθούν επίσης στην κρίση του κοινού.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Ανχελίτα και Ευδοκία

To Big Brother 2 έχει μπει σε τελική ευθεία και έτσι οι παίκτες που έχουν παραμείνει μέσα στο παιχνίδι έχουν πάρει την απόφαση να αφήσουν στην άκρη τις όποιες κόντρες είχαν μεταξύ τους και να λύσουν τις διαφορές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ευδοκία με την Ανχελίτα έκατσαν μαζί για να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους και για το ποια είναι η μεταξύ τους σχέση τώρα πια.

Θυμίζουμε πως οι δυο διαγωνιζόμενες στην αρχή του παιχνιδιού είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά και έκαναν κολλητή παρέα, έκοψαν ωστόσο όταν η Ανχελίτα άρχισε να πιστεύει πως η Ευδοκία τρέφει συναισθήματα για τον Πέτσα.