Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό της Βασιλικής ξεσκεπάζεται μπροστά σε Στάθη και Αρετή

Οι σημερινές 9/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό της Βασιλικής ξεσκεπάζεται μπροστά σε Στάθη και Αρετή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά, Γη της Ελιάς. Μια απρόσεκτη κίνηση να ξεσκεπάσει το μυστικό που κρύβει η Βασιλική από τους γονείς της, Στάθη και Αρετή. Αυτό μάλιστα θα φέρει την εξαφάνιση της από το σπίτι.

Οι 9/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 98

Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει την Βασιλική να του ανοιχτεί. Εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που της προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος.

Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή. Μια απροσεξία της Βασιλικής, θα την ξεσκεπάσει μπροστά στον Στάθη και την Αρετή, οι οποίοι θα καταλάβουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Σε σοκ η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega με το spoiler για τη Γη της Ελιάς

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, η Δανάη Μπάρκα έδειξε μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, ένα "καυτό" spoiler για την επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Σήμερα ωστόσο (8/12) η παρουσιάστρια έπαθε σοκ μόλις άκουσε τι πρόκειται να συμβεί.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας σοκάροντας τη Δανάη Μπάρκα, η Ιουλία θα ζήσει μία νύχτα τρόμου λίγου πριν τον γάμο της καθώς τόσο εκείνη όσο και ο αδερφός της Ισίδωρος θα πέσουν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους, ενώ σοκ έπαθε και η Ελένη Μενεγάκη με μία σκηνή που είδε.