J2US: Έχασε τα λόγια του ο Νίκος Μπάρκουλης – Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Καθόλου καλή η ψυχολογία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Έχασε τα λόγια του ο Νίκος Μπάρκουλης – Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Την «Μαγική τσατσάρα» από Ημισκούμπρια ερμήνευσαν στο αποψινό (11/12) live του J2US ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Συγκεκριμένα, από την αρχή κιόλας του κομματιού, ο Νίκος έχασε τα λόγια του, παρόλα αυτά αυτοσχεδίασε και είπε δικά του. Η ψυχολογία του όμως ήταν εμφανέστατα πολύ κακή, μιας και η μητέρα του αυτήν την εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, λόγω μερικών προβλημάτων της υγείας της.

«Δεν μετράει αυτή η εβδομάδα» του είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε περαστικά στη Μαίρη Μπάρκουλη.

«Μου έχει βγει όλο το στρες από πριν» απάντησε ο ίδιος.

Η εμφάνιση Μπάρκουλη - Νικόλιζα στο J2US

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης Μπάρκουλη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Μαίρη Μπάρκουλη βγήκε 8/12 από το νοσοκομείο παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κάτσει ακόμη μια ημέρα μέσα μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε. Βγήκε λοιπόν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την φυγή της από το νοσοκομείο.

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις» δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη που πρόσφατα τα έβαλε με την Δέσποινα Βανδή.

«Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει» ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.