The Voice: Η έναρξη του πρώτου live - Η λαμπερή εμφάνιση των 4 κριτών και του Γιώργου Λιανού

Ξεκίνησαν τα live cross battles

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Η έναρξη του πρώτου live - Η λαμπερή εμφάνιση των 4 κριτών και του Γιώργου Λιανού

Το βράδυ του Σαββάτου (11/12) ξεκίνησαν τα live επεισόδια του «The Voice», μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο νικητή έχει ξεκινήσει.

Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στη σκηνή πιο λαμπερός από ποτέ και καλησπέρισε με τα πιο θερμά λόγια το τηλεοπτικό κοινό: «Καλώς ήρθατε στα live cross battles του Voice, συνεχίζουμε την αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας σ’ αυτόν ή αυτή που θα κερδίσει και θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο».

Λίγο αργότερα, ανέβηκαν στη σκηνή και οι τέσσερις κριτές του διαγωνισμού, Κωνσταντίνο Αργυρό, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά όπως και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία αναλαμβάνει τα backstages.

Η έναρξη των live του The Voice

Το καυτό τσιφτετέλι της Φουρέιρα στο The Voice - Άλαλοι Αργυρός, Παπαρίζου και Ρουβάς

Τα έδωσε όλα στο stage του The Voice, το βράδυ της Κυριακής 5/12, η Ελένη Φουρέιρα! Μία γεύση από τη φετινή τους συνεργασία στο Teatro Athens έδωσαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ.

Ο coach του σόου υποδέχτηκε την καλή του φίλη επί σκηνής και τραγούδησαν ντουέτο μεγάλες επιτυχίες τους. Η φλογερή τους χημεία απογείωσε την εμφάνισή τους που ήταν αναμφίβολα το highlight της βραδιάς.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Φουρέιρα εμφανίστηκε και στο GNTM αναστατώνοντας το τηλεοπτικό κοινό ακόμα μια φορά (δείτε εδώ το βίντεο).