DWTS: Εκτός εαυτού η Μαριάννα Γεωργαντή - "Ντρέπομαι για τον κόσμο που μας ψηφίζει"

Ξέσπασε για την κριτική και τη βαθμολογία που λαμβάνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Εκτός εαυτού η Μαριάννα Γεωργαντή -

Ολοένα και πιο απογοητευμένη είναι η Μαριάννα Γεωργαντή με την κριτική που λαμβάνει στα live του DWTS. Έτσι λοιπόν, στο αποψινό (12/12) live, η ίδια για ακόμη μια φορά εξέφρασε τα παράπονά της.

Με αφορμή λοιπόν τους 20 βαθμούς που έλαβε την προηγούμενη Κυριακή, αλλά και γενικότερα τα επιθετικά και αιχμηρά σχόλια που ακούει, η Μαριάννα τόνισε πως ντρέπεται για τον κόσμο που την ψηφίζει.

Το ξέσπασμα της Μαριάννας Γεωργαντή για την κριτική που λαμβάνει στο DWTS

«Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε πάρα πολύ από τη βαθμολογία στο προηγούμενο live. Είναι η πρώτη φορά που στεναχωριέμαι. Αν ήμασταν στο σχολείο και έπαιρνα το διαγώνισμα της Κυριακής με αυτή τη βαθμολογία θα ζητούσα αναβαθμολόγηση. Παιδιά, πήρα 4! Εγώ ντρέπομαι και τον κόσμο που μας ψηφίζει», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και ρεπόρτερ.

«Άλλα ζευγάρια χάνουν πολλά βήματα, παίζει να μην έχουν στραβώσει και βήμα σε όλη την χορογραφία και παίρνουν πολύ καλύτερες βαθμολογίες» συμπλήρωσε με την σειρά του ο παρτενέρ της Μαριάννας, Σπύρος.

Τα παράπονα ωστόσο φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο, μιας και αυτή τη φορά έλαβαν ακόμα χαμηλότερη βαθμολογία και μόλις 16 βαθμούς.

"Τρελάθηκε" η Βίκυ Καγιά με την Χριστίνα Βραχάλη - Το επικό σχόλιο για την... πίσω όψη της

Αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Βραχάλη στο προηγούμενο (12/12) live του DWTS. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά έσπευσε να σχολιάσει το κορμί της και συγκεκριμένα την... πίσω όψη της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βραχάλη ήταν ντυμένη στα μαύρα και ήταν αρκετά σέξι, μιας και αυτό που φορέσε αναδείκνυε υπέροχα την καλίγραμμη σιλουέτα της.

«Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να μην το πω. Σας παρακαλώ, αφήστε με να το πω. Αυτή η γραμμή πίσω στο καλσόν με ξετρελαίνει! Και αυτό το πωπουδάκι ρε παιδιά... Παναγία μου, όνειρο!», είπε η Βίκυ Καγιά στη Χριστίνα Βραχάλη, η οποία στο προηγούμενο live "λύγισε".