DWTS: "Λύγισε" on air μιλώντας για την απώλεια που βίωσε - «Έφυγε τη στιγμή που χόρευα»

«Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια και τώρα όταν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS:

Άλλο ένα live του Dancing with the stars όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR ξεκίνησε πριν από λίγο με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στη σκηνή του χορευτικού show καθώς "μαγνήτισε" τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Ωστόσο, ιδιαίτερη συγκινημένη φάνηκε στην συνέχεια η Χριστίνα Βραχάλη στο εισαγωγικό βίντεο, πριν εμφανιστεί στο πλατό για να χορεύει καθώς είναι ράκος ψυχολογικά μετά από την απώλεια του αγαπημένου της σκύλου.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Βραχάλη στο DWTS

«Ο καθένας επιλέγει έναν τρόπο ζωής. Για εμένα η οικογένειά μου ήταν ο σκύλος μου. Ο δικός μου συντροφάκος «έφυγε» ακριβώς την στιγμή που χόρευα, που πιθανότατα να μην ήθελε να μου χαλάσει ούτε ένα λεπτό από την χαρά μου. Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια και τώρα όταν γυρνώ στο σπίτι από το σόου, είναι λίγο άδειο. Μου κακοφαίνεται αλλά ναι θα είναι βέβαια η αγάπη της ζωής μου».

Συγκινούν οι δηλώσεις για την αδερφή της - « Είμαι περήφανη που το...»

Η Χριστίνα Βραχάλη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αγαπημένη της αδερφή, την Ελεάνα Βραχάλη η οποία έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς μου έχουν συμβεί κι εμένα πράγματα, έχασα δουλειά. Η αντίδρασή μου ήταν ενός νέου παιδιού που γυρνάει στο σπίτι και κλαίει» εξομολογήθηκε η αθλητικογράφος.

Όσον αφορά στην αδερφή της, Ελεάνα Βραχάλη, ανέφερε: «Η Ελεάνα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Έχει καταφέρει να την αγαπήσει ο κόσμος μέσα από τα λόγια της και μέσα από τη δουλειά της. Δεν έχει επιδιώξει ποτέ προβολή και έκθεση. Είμαι περήφανη που το μοιράστηκε και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο το γεγονός ότι επικοινώνησε την περιπέτεια και τη ζωή της. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ σκληρά. Είναι σκηνές που δεν θα ήθελα να πω».