GNTM 4 - Spoiler: Το μοντέλο που αποχωρεί πριν τον μεγάλο τελικό

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4 - Spoiler: Το μοντέλο που αποχωρεί πριν τον μεγάλο τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 4 διαγωνιζόμενοι στο σπίτι και απόψε (13/12) ένας από αυτούς θα αποχωρήσει οριστικά, ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου.

Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη, είναι τα μοντέλα, που αποτελούν την κορυφαία 4άδα του GNTM 4. Όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, επισκέπτονται το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.

Τους τελευταίους μήνες τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί τόσο σε διαγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και συνειδητοποιώντας την εξέλιξη τους, λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την τελική διαγωνιστική ευθεία.

Το μοντέλο που αποχωρεί απόψε (13/12) από το GNTM 4

Το μοντέλο που θα αφήσει το σπίτι σήμερα δεν είναι άλλο από την Ειρήνη Λεμπέση, την παίκτρια που κατάφερε να πάρει το golden pass στο bootcamp του GNTM 4 και που στην οντισιόν της κατάφερε να αφήσει τους κριτές άφωνους.

GNTM 4 Ειρήνη Λεμπέση

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα. Πριν έρθει στο GNTM, η Ειρήνη είχε ελάχιστη επαφή με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο οι αναλογίες της έκαναν τους γύρω της να τη συμβουλεύουν από μικρή να στραφεί στο modelling.

Όπως στην καθημερινότητά της έτσι και στο σπίτι του GNTM 4, η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη με αυτοπεποίθηση, καθώς θεωρεί πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί νικήτρια. Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Μotto: “Η ζωή που έζησες είναι γραμμένη πάνω σου, για όσους μπορούν να την διαβάσουν”