The Bachelor 2 - highlights 16/12: Οι συναντήσεις στο δωμάτιο του Αλέξη και η αποχώρηση "φωτιά"

Όσα είδαμε στον ημιτελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 16/12: Οι συναντήσεις στο δωμάτιο του Αλέξη και η αποχώρηση

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του The Bachelor 2, όπου είχαμε την τελευταία αποχώρηση πριν την ανάδειξη της νικήτριας όπου "έκλεψε" την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Τα 16/12 highlights του The Bachelor 2

Η Γιώτα και η Αθηνά NY αντάλλαξαν τρομερές μπηχτές

Το χθεσινό επεισόδιο είχε καταιγιστικές εξελίξεις καθώς τα κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι τη Ρόδο για τα μάτια του Αλέξη Παππά μιας και πλέον ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει για τα καλά εφόσον είχαν μόνο μόνο οι τρεις κοπέλες.

Ωστόσο, την ώρα που η Άννα βρισκόταν στο ατομικό ραντεβού με τον Bachelor η Γιώτα με την Αθηνά δεν δίστασαν να ανταλλάξουν μπηχτές.

Η κάρτα του Αλέξη Παππά έβαλε σε σκέψεις την Άννα - Πέρασε τελικά τη νύχτα μαζί του;

Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει σιγά σιγά καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία λίγο πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας όπου θα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

Χθες είδαμε τον Bachelor να ετοιμάζει άλλη μια έκπληξη στα κορίτσια καθώς βρέθηκαν μέχρι στην Ρόδο για τα μάτια του ώστε να περάσουν παραπάνω χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς μετά το ατομικό του ραντεβού με την Άννα της έδωσε να διαβάσει μια κάρτα, στην οποία της ζητούσε – αν η ίδια το επιθυμεί- να περάσουν το βράδυ μαζί. Τι έκανε τελικά η Άννα;

Τα "έχασε" ο Παππάς με την κίνησή της- Αποχώρησε και του έδωσε πίσω τα κοσμήματα

Το ταξίδι έκρυβε αρκετές εκπλήξεις αφού ο Αλέξης έδωσε στην κάθε κοπέλα την κάρτα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου του. Βέβαια, όπως φάνηκε δεν ήταν και οι τρείς πρόθυμες να ακολουθήσουν.

Μάλιστα, ο Bachelor έπρεπε να πάρει την δύσκολη απόφαση και να σταματήσει την πορεία μιας κοπέλας. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας που είχαμε γράψει πρώτοι, η κοπέλα που έφυγε από την βίλα ήταν η Γιώτα. Η ίδια, δεν δίστασε να βγάλει τα κοσμήματα που τής είχε δώσει ο Αλέξης, λέγοντάς του πως έπαιξε κι έχασε.