The Voice: Διαγωνιζόμενος "έκλεψε" τις εντυπώσεις με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το αποθέωσε ο Αργυρός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Διαγωνιζόμενος

Το αποψινό επεισόδιο του The Voice είναι άκρως απολαυστικό καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό όπου πρόκειται να μάθουμε το νικητή του μουσικού show.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Βολίκας είναι ένας από τους παίκτες που κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα μιας και ο coach του, Σάκης Ρουβάς, του είχε αναθέσει να τραγουδήσει στο live την τελευταία επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού "Τελικά".

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον συνεχάρη και του είπε ότι η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του ακούγοντας τόσο θετικά σχόλια.

Η ερμηνεία του Νίκου Βολίκα στο The Voice

Ο Σάκης Ρουβάς "κάρφωσε" on air την μεγάλη έκπληξη του τελικού

Πριν από λίγο ξεκίνησε ο μεγάλος ημιτελικό του The Voice με τον Γιώργο Λιανό να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς ο μουσικός διαγωνισμός φτάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, πριν από λίγο ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σάκη Ρουβά ο οποίος έκανε κατά λάθος μια από τις πολλές εκπλήξεις του αυριανού τελικού, μιας και η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει επί σκηνής μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

«θα είναι μια εκπληκτική βραδιά απόψε! Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τα παιδιά μας που τα έχουμε προετοιμάσει και τα έχουμε δώσει όλα και οι τέσσερις.

Έχουμε πραγματικά εργαστεί με τα παιδιά, έχω παρακολουθήσει και πρόβες των υπόλοιπων coaches και θα έχουμε πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις στην σκηνή. Εκτός από αυτό, όμως, απόψε θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε τον Πάνο και την Έλενα να τραγουδάνε μαζί».

«Όχι» έσπευσε να διορθώσει η Έλενα Παπαρίζου συμπληρώνοντας πως «αύριο είμαστε εμείς».

«Μου έφαγες την έκπληξη του τελικού! Ήταν να την πω στο τέλος του επεισοδίου αλλά τώρα ας το πάρει το ποτάμι, αύριο θα έχουμε πολλές εκπλήξεις».