The Voice: Η λαμπερή έναρξη του live μουσικού show ένα βήμα πριν τον τελικό

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Η λαμπερή έναρξη του live μουσικού show ένα βήμα πριν τον τελικό

Άλλο ένα live του The Voice ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς έδωσε το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της τελικής ευθείας μιας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης δήλωσε πως είναι φανερά συγκινημένος μιας και για ακόμη μια χρονιά έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Από την άλλη, η φετινή σεζόν για το The Voice έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια από τις πιο ανατρεπτικές, αφού το επίπεδο των διαγωνιζόμενων είναι πολύ υψηλό. Δείτε εδώ τα highlights από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η έναρξη του The Voice

Επικό μπέρδεμα από τον Γιώργο Λιανό - Αμηχανία στο πλατό του ΣΚΑΙ

Τα live επεισόδια του The Voice ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (11/12) με τον Γιώργο Λιανό, από την αμηχανία του, να κάνει ένα λάθος αναφορικά με δύο διαγωνιζόμενες.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν στη σκηνή η Νάνση Βέλλη και η Ελένη Ολυμπίου, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει τα αποτέλεσμα. Στην επόμενη φάση πέρναγε η δεύτερη, ωστόσο εκείνος άρχισε να δίνει συγχαρητήρια στην πρώτη.

Η Νάνση τον κοιτούσε με χαμόγελο ενώ η Ελένη προσπαθουσε να καταλάβει τι έχει συμβεί. Τέλος στο μπέρδεμα, ωστόσο, έδωσε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ζήτησε να ξαναδούν την ψηφοφορία γιατί μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος. Η νικήτρια του Battle είπε “εγώ είμαι η Ελένη” και τότε ο Γιώργος Λιανός ζήτησε συγγνώμη, ξεσπώντας βέβαθα σε γέλια, το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι.