Γη της Ελιάς: Η Βασιλική καταρρέει - Δύσκολες στιγμές πριν την γέννα

Οι σημερινές 19/12 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Βασιλική καταρρέει - Δύσκολες στιγμές πριν την γέννα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Γη της Ελιάς. Λίγο πριν γίνει μια αυτοκτονία, η Βασιλική καταρρέει μιλώντας με τους γονείς της, αφού έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της.

Οι 19/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 106

Η Βασιλική επικοινωνεί με τον Στέφανο, αλλά πάλι αρνείται να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται και με ποιον. Παράλληλα, εκείνη κι ο Φίλιππος αγοράζουν μωρουδιακά κι ανυπομονούν να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή στην πρωτεύουσα. Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα. Τη χαρά της μοιράζεται κι η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του αναφέρει το συμβάν. Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα. Η Χάιδω εκτελεί χρέη νταντάς για να βοηθήσει τον Λυκούργο.

Εκείνος, βλέπει για πρώτη φορά την τρυφερή πλευρά της, και δεν μένει ασυγκίνητος. Η Μυρτάλη παίρνει έγκριση για το δάνειο κι ανακοινώνει στην Ισμήνη πως μπορεί να προχωρήσει στην αγορά των μηχανημάτων. Οι συσκευασίες με το νέο λογότυπο της εταιρείας φτάνουν στο ελαιοτριβείο. Την ίδια ώρα, όμως, η Μυρτάλη και ο Λυκούργος ετοιμάζουν νέο εξώδικο που θα ανατρέψει πάλι τις ισορροπίες.

Τι θα συμβεί με την Γη της Ελιάς τα Χριστούγεννα

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τις εξελίξεις της σειράς, Γη της Ελιάς. Μπορεί αρχικά να έδωσε ένα δυνατό spoiler - χωρίς να αναφερθεί σε μια δολοφονία - για το σήριαλ του MEGA, ωστόσο, στο τέλος, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε αν πρόκειται να διακοπεί για τα Χριστούγεννα.

«Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου, ο οποίος κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί. Ο Κων/νος προσπαθεί να αραιώσει τις δουλειές επειδή έχει ερωτευτεί την Ισμήνη και αυτό ο Δημήτρης θα το εκμεταλλευτεί», σημείωσε αρχικά.

Και τόνισε: «Ο Δημήτρης όντως αγαπά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει και στο μέλλον ξανά. Είναι εγωιστής αλλά τα συναισθήματά του γι΄ αυτήν είναι αληθινά. Την Αντιγόνη δεν την έχει ερωτευτεί καθόλου. Απλά περνάει την ώρα του μαζί της».

Ενώ, αποκάλυψε επίσης πως «Υπάρχει κάποια που ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Θα το πει και το μυστικό θα γίνει γνωστό το μυστικό».

Όπως έγινε γνωστό στον αέρα η σειρά Γη της Ελιάς, δεν πρόκειται να σταματήσει για τις εορτές, αντιθέτως θα προβάλλεται τις ημέρες που μας έχει συνηθίσει κανονικά.