Ελένη Μενεγάκη: Το 2022 δεν θα την βρει στο Mega - Τι συνέβη

Παύση στην εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Το 2022 δεν θα την βρει στο Mega - Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου η "Ελένη" δεν θα μεταδοθεί, ενώ στη θέση της θα δούμε κλασικές ελληνικές ταινίες αρχικά, ενώ την πρώτη εβδομάδα του 2022 στη θέση της θα μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα".

Ο λόγος;

Φυσικά οι διακοπές των εορτών! Η Ελένη Μενεγάκη φέτος θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ALPHA μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου... Μετά ξεκούραση, όπως και τα περισσότερα προγράμματα (βλέπε Άγριες Μέλισσες).

Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της

Μπορεί άλλες χρονιές η Ελένη Μενεγάκη και η οικογένειά της να απολάμβαναν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο εξωτερικό (δείτε εδώ το ταξίδι τους στις Μαλδίβες), ωστόσο φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Μέσα από τη σημερινή (13/12) εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της, πως την παραμονή των Χριστουγέννων θα κάνει κανονικά εκπομπή με καλεσμένο τον Γιώργο Τσούλη για τι χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια και η οικογένειά της δεν έχουν κανονίσει κάποιο μεγάλο ταξίδι για τις γιορτές και μάλλον θα μείνουν στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Παραμονή Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) θα είμαστε μαζί, εδώ ζωντανά που να πάμε άλλωστε και θα φτιάξουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τον Γιώργο Τσούλη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.