Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη - Αποφασίζει να αυτοκτονήσει η...

Όλα όσα θα δούμε απόψε (28/12)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη - Αποφασίζει να αυτοκτονήσει η...

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και η Μάρθα αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μάλιστα τα πράγματα στη σειρά θα γίνουν πολύ περίπλοκα σε λίγο καιρό. Ένα spoiler που μαθεύτηκε σόκαρε μέχρι και την Δανάη Μπάρκα.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 113 (28/12)

Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας, πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται.

Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Επεισόδιο 114 – Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες. Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα. Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.