MEGA: Κόβεται ή συνεχίζεται; - Αυτό είναι μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς

Κλαίνε ή γελάνε οι τηλεθεατές;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Κόβεται ή συνεχίζεται; - Αυτό είναι μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς

Την ώρα που οι εξελίξεις σοκάρουν για το μέλλον των χαρακτήρων, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς, μέσα από την συχνότητα του MEGA. Θα συνεχιστεί ή θα κοπεί στον πρώτο κύκλο;

Το συμβόλαιο ανάμεσα στο κανάλι και τον Ανδρέα Γεωργίου έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, ενώ σε αυτό προβλέπεται και deadline για την ανανέωση ή μη της συμφωνίας έως τα μέσα Ιανουαρίου. Έτσι λοιπόν οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και ευχάριστες μόνο φαίνεται πως είναι.

Θα πάει για δεύτερη σεζόν στο MEGA η Γη της Ελιάς;

Το μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς στο MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις, όπου εκφράστηκε η πρόθεση του σταθμού να εγκρίνει νέο κύκλο. Αντίστοιχα, και από την πλευρά των συντελεστών υπάρχει επιθυμία να συνεχιστεί και του χρόνου, ενώ έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για το πώς θα κινηθεί αφηγηματικά η δεύτερη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο τίτλος αλλά και τα δικαιώματα της σειράς, ανήκουν στους συντελεστές, που σημαίνει ότι, αν το MEGA δεν επιθυμούσε την συνέχιση της, θα μπορούσε να την πάρει άλλο κανάλι. Και όπως έχει γίνει γνωστό, τους έγινε πρόταση και από αντίπαλο σταθμό...

Οι 29/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 114

Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα - δείτε τι συνέβη- , ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες.

Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα.

Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.