Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή - Μαθαίνει πως…

Θα έρθουν τα πάνω κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή - Μαθαίνει πως…

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου επιστρέφουν οι «Αγριες μέλισσες» και το TV24 έχει στα χέρια του τα πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια και σας τα παρουσιάζει καρέ-καρέ με τους διαλόγους των πρωταγωνιστών! Χωρισμοί, συμμαχίες, καβγάδες και απειλές είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν όσα θα δείτε, ενώ ακραία πράγματα θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμέναμε.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Δρόσω ακυρώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή είναι αποφασισμένοι να πορευτούν μαζί στη ζωή και ετοιμάζουν τον γάμο τους, που φέρνει χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τίποτα δεν δείχνει να χαλάει την ευτυχία τους, παρά τις αντιξοότητες και τα όσα άσχημα συμβαίνουν τριγύρω τους. Μέχρι που μια αποκάλυψη από το παρελθόν κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο Κωνσταντής διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη Ζωή. «Δεν το πιστεύω ότι είχες σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα! Πώς το έκανες αυτό, Κωνσταντή;», του λέει και εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Δεν ήξερα ούτε ότι ήταν παντρεμένη ούτε ποιος είναι ο άντρας της! Αυτά τα έμαθα μετά... Δηλαδή μου τα είπε η ίδια».

Η Δρόσω, όμως επιμένει: «Και πάλι! Συνέχισες να είσαι μαζί της και δεν μου έχεις πει τίποτα! Και τόσο καιρό συναντιέστε εδώ στο χωριό σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Επίσης είναι η μητέρα του Λευτέρη. Πώως θα τον αντικρίσω αν μάθει την αλήθεια;». Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, η Δρόσω ζητάει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους, ενώ και η Μυρσίνη αναλαμβάνει δράση όταν μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. «Θα παντρευτείς τη φόνισσα του αδελφού σου; Σ’ έβαλε πάλι στο βρακί της και σε κάνει ό,τι θέλει! Δεν πρόκειται να επιτρέψω ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος», του ξεκαθαρίζει.

Η Ασημίνα διεκδικεί τον Νικηφόρο

Ο Πέτρος, που γνωρίζει πια ποιος δολοφόνησε τον αδελφό του, σχεδιάζει βήμα-βήμα να εξοντώσει τον νούμερο ένα εχθρό του. Ετσι σχεδιάζει τη δολοφονία του Ντούνια με κάθε λεπτομέρεια! Ομως η απόπειρα παίρνει αναπάντεχη τροπή, αφού ο Ντούνιας από τη μια δεν πέθανε και από την άλλη γνωρίζοντας ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του, αλλάζει πια ο ρόλος θύτη και θύματος.

Ο αστυνόμος γίνεται ακόμα πιο έξαλλος και η εκδικητική μανία του απέναντι στον Πέτρο δεν έχει σταματημό. Αυτή η κατάσταση έχει φέρει στα όριά της την Ασημίνα, η οποία βλέπει καθημερινά να καταρρέουν ένα-ένα τα όνειρά της να ευτυχήσει στο πλευρό του. «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο με τον φόβο μήπως πάθεις κάτι! Συνεχώς κάνεις πράγματα κρυφά που σε κάνουν στόχο! Δεν λύνονται όλα με το να σκοτωθεί κάποιος και αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα απ’ όλους μας», του επισημαίνει.

Άγριες Μέλισσες τα πρώτα επεισόδια

Η ίδια προβληματίζεται για το κατά πόσο αποφάσισε σωστά να χωρίσει τον Νικηφόρο. Ετσι παίρνει την απόφαση να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Νικηφόρο και πάει σπίτι να τον βρει. Ομως εκεί θα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Ρένα, η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Νικηφόρο μέχρι τέλους με τις ευλογίες μάλιστα και της Μυρσίνης. «Με τον Νικηφόρο το πάμε σοβαρά και δεν σκοπεύω να τον χάσω, γι’ αυτό θα σε παρακαλέσω οι συναντήσεις σας να αφορούν μόνο το παιδί σας», της τονίζει η Ρένα, ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη σειρά ένας ακόμα σκοτεινός χαρακτήρας.

Ζάχος και Λάμπρος στα χέρια για την Ελένη

Οσο ο Λάμπρος βρισκόταν στην εξορία, ο Ζάχος έτρεφε ελπίδες πως θα μπορέσει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ελένης. Ομως σύντομα κατάλαβε πως αυτό είναι αδύνατο! Ωστόσο δεν εγκατέλειψε ποτέ τις ελπίδες του και κατάφερε με το να βοηθήσει τον δάσκαλο να φτάσει στην αλήθεια και να επιστρέψει από τη Λέρο, να «ανέβει» στα μάτια της Ελένης που από εχθρό της τον είδε ξανά σαν φίλο της. Κάτι που ο Λάμπρος, από την άλλη, δεν βλέπει με καλό μάτι και ζηλεύει!

Γνωρίζει πως οι δυο τους είχαν παρελθόν και οι υποψίες πως ο ταγματάρχης αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του τον τρελαίνουν. Ετσι πάει να τον αντιμετωπίσει στα ίσα, με απρόσμενες εξελίξεις. Λάμπρος και Ζάχος ανοίγουν τα χαρτιά τους και η έχθρα τους γίνεται πλέον μονόδρομος. «Μείνε μακριά από την Ελένη! Είναι γυναίκα μου και κοίτα να το καταλάβεις και να το δεχτείς! Αρκετά βοήθησες και σ’ ευχαριστούμε, αλλά μακριά της από εδώ και στο εξής», ξεκαθαρίζει ο δάσκαλος και οι δύο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μέχρι που τους χωρίζει και η Ελένη, η οποία απαιτεί εξηγήσεις. Παράλληλα, με τον Λάμπρο έρχονται ξανά σε σύγκρουση όταν η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο για να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του άντρα της.

Ο Ακύλας απειλεί Δούκα & Μυρσίνη

Ο Νικηφόρος, σίγουρος πια για τις οικονομικές ατασθαλίες στο πρότζεκτ του αεροδρομίου, προσπαθεί με διακριτικό τρόπο να βοηθήσει τον πατέρα του. Ο Δούκας, που από την αρχή είχε υποψίες για τη δράση του Ακύλα, θέλει να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον γιο του, αλλά εκείνος είναι καχύποπτος. «Γιατί ρωτάς για τον συνεργάτη σου; Δεν τον εμπιστεύεσαι; Εδώ του έδωσες λεφτά για το μεγαλεπήβολο σχέδιό του να κάνει τρανή τη

Λάρισα και τώρα ρωτάς να μάθεις τι ακριβώς;», ρωτάει ο Νικηφόρος και ο Δούκας προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούνε: «Δεν είναι ούτε φίλος μου, ούτε τον θεωρώ συνεργάτη μου! Αναγκάστηκα να δουλέψω μαζί του για χάρη του Μελέτη. Δεν τον εμπιστεύομαι και έχω μάθει σημαντικά πράγματα για εκείνον και θέλω να με βοηθήσεις να τον ξεσκεπάσουμε». Ο Νικηφόρος πείθεται και του λέει όσα έμαθε!

Ο Δούκας έξαλλος ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο: «Αν δεν επιστραφούν αύριο, φεύγω απ’ όλη αυτή την τρέλα». Και πράγματι, οι οικονομικές ατασθαλίες του Μεγαρίτη οδηγούν τον Δούκα έξω από την επένδυση του αεροδρομίου και ο πόλεμος μεταξύ των αντρών μόλις ξεκινά! Με τον Ακύλα να απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη πως θα αποκαλύψει τα πάντα για τη δίκη και θα τους κλείσει στη φυλακή. Παράλληλα ο αδίστακτος άντρας σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του για να εκδικηθεί και τον Κωνσταντή, για τον οποίο μαθαίνει πως ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Ωστόσο, ένας άνθρωπος από τα παλιά θέλει να του εξοντώσει ολους.

Ο Παναγιώτης κατηγορεί τον Θανασάκη

Στο οικογενειακό τραπέζι, ο Τόλλιας γίνεται έξαλλος με τον Θανασάκη, όταν μαθαίνει πως έχει γίνει μέλος στους «Αβαντες». «Εξω από εδώ! Μάζεψέ τα και φύγε και μη σε ξαναδώ μπροστά μου! Αλήτη! Φύγε, εξαφανίσου», φωνάζει και η Παγώνα προσπαθεί να ηρεμήσει τον άντρα της, ενώ απογοητεύεται με τον γιο της και το πώς έχει απογίνει. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά και να προσπαθήσει να του αλλάξει μυαλά. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης σιγουρεύεται πια πως ο άνθρωπος που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας είναι ο Θανασάκης και τον κατηγορεί ευθέως στον Αγγελο, από τον οποίο ζητάει να το ερευνήσει.