Μόλις Χθες 06/01: Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο του Νώντα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επισόδειο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μόλις Χθες 06/01:  Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο του Νώντα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 06/01 επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες». Μετά τον φόνο του Νώντα από την Έλενα, εκείνη και ο Μιχάλης θα προσπαθήσουν να πείσουν την Μαρία να κρύψουν αυτό που συνέβη, ώστε να μην αποκαλυφθεί ποτέ.

Οι σημερινές 06/01 εξελίξεις της σειράς «Μόλις Χθές»

Επεισόδιο 64

Ο Σπύρος πείθει τον Νικήτα να συνεργαστούν στο σχέδιό του για την καταστροφή του Ομίλου. Ο Ορέστης, νευριασμένος με τη μητέρα του, πηγαίνει στο σπίτι και μαζεύει όλα της τα πράγματα για να τα χαρίσει στο Ίδρυμα, όταν η Λουίζα τον προλαβαίνει και τον σταματά μετά από έναν έντονο καυγά.

Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο από την αστυνομία. Όταν εκείνη ακούει στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το πτώμα του Νώντα πανικοβάλλεται και κάνει τα πάντα για να μην κατηγορηθεί το παιδί της.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο 65

Η Έλενα δεν αντέχει τις τύψεις για τη δολοφονία του Νώντα αλλά και που έμπλεξε τον Μιχάλη και την οικογένειά του σε αυτήν την υπόθεση και αποφασίζει να το σκάσει. Ο Μιχάλης προσπαθεί να την στηρίξει και να την βοηθήσει. Ο Αχιλλέας μαθαίνει κι αυτός τη αλήθεια, μόνη του παρηγοριά είναι η Χριστίνα. Τα σχέδια του Σπύρου προχωράνε κατ’ ευχή, με μόνη εξαίρεση τον Αντώνη που ανακαλύπτει την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Η Λουίζα συνεχίζει την έρευνά της και συνεχώς ανακαλύπτει νέα ένοχα μυστικά των γονιών της. Η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό. Η Κορίνα θα βρει για άλλη μια φορά τον Άλκη στον δρόμο της.

τελευταία άρθρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ