Σε ξένα χέρια 07/01: Θα καταφέρει ο Μάνος να έρθει πιο κοντά με την Τόνια;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια 07/01: Θα καταφέρει ο Μάνος να έρθει πιο κοντά με την Τόνια;

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο σημερινό 07/01 επεισόδιο της σειράς «Σε ξένα χέρια» μετά την μεταφορά του πτώματος του Φλοριάν από την Βουλγαρία στην Ρουμανία. Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς η Τόνια δέχθηκε επίσκεψη από τον Μάνο, ο οποίος έμαθε από την Σούλα πως το μωρό στη φωτογραφία που βρήκε δεν είναι ο Μπάμπης.

Όσα θα δούμε στο σημερινό 07/01 επεισόδιο της σειράς «Σε Ξένα Χέρια»

Επεισόδιο 61

Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να κάνει στη Μάρω τον ορό της αλήθειας, για να μάθει ποιος την έστειλε στο σπίτι του και η Σούλα ζητάει από την Τόνια να της ανοίξει την καρδιά της σε σχέση με τον Μάνο. Ο Χρύσανθος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να σώσει τη μάνα του από το στόμα του λύκου, ενώ ο Μάνος ανακαλύπτει το ηχητικό αρχείο που καίει τη Διώνη. Πώς θα αντιδράσει η Διώνη στο φλερτ του Πιπερόπουλου; Θα καταφέρει ο Μάνος να έρθει πιο κοντά με την Τόνια; Και, τέλος, πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν δει μία ανακοίνωση στο Ιντερνετ που αφορά στο μωρό της;

Oι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για την σειρά που πρωταγωνιστεί

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το ρόλο του στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Σε ξένα χέρια» αλλά και για την μυθοπλασία στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά, για το αν βλέπει τηλεόραση αλλά και για τη μυθοπλασία.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της συνέντευξης στην οποία ο ηθοποιός μίλησε για την σειρά: