Άσχημα νέα για τις Άγριες Μέλισσες - Ανακοινώθηκε πως...

Τα πάνω κάτω λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τις Άγριες Μέλισσες - Ανακοινώθηκε πως...

Οι Άγριες Μέλισσες ανήκουν στις σειρές που έχουν χτυπηθεί αρκετά από τον κορωνοϊό. Έτσι τα γυρίσματα έχουν σταματήσει, μέχρι να αναρρώσουν οι ηθοποιοί και ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε να πάρει μερικές σοβαρές αποφάσεις για τη συνέχεια του σίριαλ.

Το τελευταίο κρούσμα που εντοπίστηκε ήταν η Δανάη Μιχαλάκη, και η αλήθεια είναι πως ο σταθμός δεν έχει αρκετό στοκ επεισοδίων ώστε να προβάλλει κανονικά τέσσερα την εβδομάδα.

Έτσι αποφασίστηκε, τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες, να προβάλλεται η σειρά με δυο επεισόδια ανά εβδομάδα.

Οι νέες μέρες προβολής των Άγριων Μελισσών

  • Δευτέρα 10/1: Επ. 53
  • Τρίτη 11/1: Επ. 54
  • Δευτέρα 17/1: Επ. 55
  • Τρίτη 18/1: Επ. 56

Πώς ξέφυγε το θέμα του κορωνοϊού στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», το πρωί της Παρασκευής 07/01 και έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα εμπόδια και τις δυσκολίες στα γυρίσματα και τα θέατρα λόγω του κορωνοϊού, για τον άντρα της που νόσησε και μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πάνω στην σκηνή. Η ίδια σχολίασε και την φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη που έχει προκαλέσει σάλο στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ότι πολλοί από τους συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι θετικοί στον ιό.

«Χτυπήθηκαν αρκετά από τον κορωνοϊό, όπως όλος ο κόσμος. Δεν είναι κακό. Είναι αρκετοί αυτοί που κόλλησαν, αλλά δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα. Αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα, αλλά δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα. Κάνουμε συνέχεια και rapid και μοριακά. Από την πρώτη ημέρα που αρχίσαμε γυρίσματα μετά την πρώτη καραντίνα, έχουμε αυτό το πράγμα»: είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε την συνέντευξη της Ελένης Καρακάση: