Τέλος από τον ALPHA το Style me up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από τον ALPHA το Style me up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το Style me up μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τρελή επιτυχία στον ALPHA όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, έγινε μια αγαπημένη συνήθεια ορισμένων. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη κατάφεραν να ταιριάξουν παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές γέλιου, όπως τότε που η Ραμόνα από τα γέλια έπεσε από την καρέκλα της.

Ωστόσο, η εκπομπή αλλαγών έφτασε στο τέλος της. Τις φήμες μάλιστα επιβεβαίωσε και ο Τρύφωνας Σαμαράς σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και το Πρωινό.

Για αυτό το λόγο κόβεται το Style me up της Παπαγεωργίου από τον ALPHA

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος hair stylist, η εκπομπή συμπλήρωσε τα 100 επεισόδια όπως όριζε η συμφωνία του καναλιού με την εταιρία παραγωγής.

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα. Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος από τον ALPHA το Style me up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η δήλωση της Παπαγεωργίου για την πορεία της

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση και στο νέο βήμα που έχει αποφασίσει να κάνει φέτος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, το Style me Up.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια εξήγησε πως η τηλεόραση ήταν ένας κλάδος που την γοήτευσε από την πρώτη στιγμή.

«Ο κόσμος της τηλεόρασης με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή μαζί του. Ειδικά η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τα φώτα, στο backstage κάθε εκπομπής, είναι η μεγάλη αδυναμία μου. Η τηλεοπτική καριέρα δεν με αφορά τόσο με όρους προβολής και αναγνωρισιμότητας, αλλά κυρίως σε επίπεδο αυτοβελτίωσης, εμπειρίας και προσωπικής εξέλιξη.

Την πραγματικότητα μου δεν την γνωρίζει κανείς, εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, οι οοίοι και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Style me Up