MasterChef 6: «Είμαι σκληρός και τιμωρός» - O Youtuber που εντυπωσίασε τους κριτές

Η συγκινητική ιστορία της οικογένειάς του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Είμαι σκληρός και τιμωρός» - O Youtuber που εντυπωσίασε τους κριτές

Το MasterChef 6 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) και οι οντισιόν για τον αγαπημένο διαγωνισμό ξεκίνησα. Στο σημερινό (11/1) επεισόδιο, οι κριτές γνώρισαν τον Σταμάτη, έναν "τιμωρό" όπως αποκάλεσε ο ίδιος τον εαυτό του, ο οποίος ασχολείται με το youtube.

Όπως εξήγησε, πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μετά από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που έκανε η μητέρα του. Ο Σταμάτης έχει τρίδυμα αδέρφια και οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι, ενώ ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε περίσταση.

«Τη λατρεύω τη μαγειρική. Με εξιτάρει το MasterChef θέλω να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Είμαι σκληρός και τιμωρός. Δικάζω τους ανθρώπους που δεν έρχονται με τα νερά μου», είπε μεταξύ άλλων ο διαγωνιζόμενος.

H οντισιόν του Σταμάτη στο MasterChef 6

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάτε» - Η αντίδραση του Ιωαννίδη για το Survivor μετά την πρεμιέρα του MasterChef

Πρεμιέρα έκανε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 10/1 και σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης τα πήγε πολύ καλά. Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Super Κατερίνα "τσάκωσε" τον Πάνο Ιωαννίδη μια ημέρα μετά την έναρξη του μαγειρικού show και μεταξύ άλλων η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για το Survivor 5.

Ωστόσο, δεν περίμενε την αντίδραση του... αφού ο αγαπημένος σεφ δεν ήξερε τι της έλεγε, αφού όπως δήλωσε δεν βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το αν είναι τυχαίο το φιλί που δόθηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Η απάντηση του: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάτε; Δεν το βλέπω. Δεν έχω δει κανέναν μαγειρικό παιχνίδι. Δεν αγχώνομαι για τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ κριτής είμαι, είναι δουλειά άλλων τα νούμερα».