Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Ιάκωβο - Η αντίδραση του

Αποκλειστικό με διαλόγους

Η Γη της Ελιάς:  Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Ιάκωβο - Η αντίδραση του
TV24 15.01.2022 13:51
Από Youweekly Team

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πλέον φλερτάρουν ανοιχτά στην σειρά Γη της Ελιάς. Ο Ιάκωβος δείχνει να έχει παραδοθεί στη γοητεία της, αλλά και η Αθηνά έχει αρχίσει να αισθάνεται όμορφα μαζί του. Μάλιστα, η παρουσία του στη ζωή της τής έχει γίνει πια απαραίτητη. Ετσι η Αθηνά αποφασίζει να μην κρύψει τίποτα από τον Ιάκωβο, κυρίως για να χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας μαζί του.

Μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον Ιάκωβο και μετά τη σχέση που έχουν αρχίσει να χτίζουν, η Αθηνά δεν θέλει και δεν μπορεί να ζει άλλο μέσα στο ψέμα κι έτσι πηγαίνει στον Ιάκωβο με διάθεση να του πει τα πάντα για τη ζωή της: «Θέλω να σου μιλήσω, Ιάκωβε. Θέλω να ξέρεις τα πάντα για μένα, δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Θέλω να είναι καθαρή απέναντί σου», του λέει. «Καταρχάς το εκτιμώ που με εμπιστεύεσαι. Λοιπόν, ακούω. Τι είναι αυτά τα τόσο σοβαρά που έχεις να μου πεις;», της απαντάει.

Η αντίδραση του Ιάκωβου στην αποκάλυψη της Αθηνάς στην Γη της Ελιάς

Η Aθηνά παίρνει μια βαθιά ανάσα και του αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της: «Δεν έχω πλέον καμία σχέση μαζί του εδώ και καιρό και μάλιστα προσπαθώ μάταια να τον διώξω να φύγει από τη Μάνη, αλλά βλέπεις με εκβιάζει. Όμως, Ιάκωβε, πλέον δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ό,τι θέλει», του λέει. Η Αθηνά συνεχίζει με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση να εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα: Ο,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια.

Ωστόσο η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτήν την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε. Η Αθηνά ήταν προετοιμασμένη να την πετάξει σχεδόν έξω από το σπίτι του, αλλά εκείνος για ακόμα φορά κατάφερε να την εκπλήξει. «Αθηνά, πάνε όλα αυτά. Είναι παρελθόν. Τώρα είμαι εγώ κοντά σου και δεν θέλω να φοβάσαι τίποτα», της λέει και την κρατάει τρυφερά από το χέρι. Δείτε και φωτογραφίες από τα νέα γυρίσματα στο Παρίσι.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, όμως, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει διά της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Ιάκωβο στην Γη της Ελιάς

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά και μάλιστα προσπαθεί να τον ψαρέψει για να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του: «Ρε αλήτη, εμένα πας να κοροϊδέψεις; Τα ξέρω όλα και το καλό που σου θέλω, μείνε μακριά της και τσακίσου φύγε γιατί τώρα έχεις να κάνεις μαζί μου», του λέει. Λίγο αργότερα η Αθηνά και ο Ιάκωβος αποφασίζουν να φύγουν από τη Μάνη και να πάνε στο Σούνιο για να γνωρίσει ο Ιάκωβος τη μητέρα της Αθηνάς.

Στο Σούνιο η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία, ενώ και ο Ιάκωβος περνά ευχάριστα τον χρόνο του στο σπίτι της και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά. Θα μαθευτεί ωστόσο σύντομα και η αλήθεια για Βασιλική και Φίλιππο.

O Ανέστης πάει να πνίξει την Ευτυχία

Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Ο Ανέστης όμως δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να πίνει. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία λέει στην Ελένη ότι ο Ανέστης την κακοποιούσε όταν ήταν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ελένη το συζητά με τον Ανέστη και περιμένει μια ειλικρινή εξήγηση από αυτόν. Ο Ανέστης ωστόσο βγαίνει εκτός εαυτού, μπουκάρει στο σπίτι της Ευτυχίας και την πιάνει από τον λαιμό, καθώς πιστεύει ότι προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση του με την Ελένη.

Η Ευτυχία με κόπο βγαίνει από τα χέρια του και την επομένη μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Στο μεταξύ η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Αννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Ξετρελαμένη με το νυφικό της Ιουλίας η Ελένη Μενεγάκη - «Καλά καταπληκτικό...»

Γη της Ελιάς: Γνωστός ηθοποιός της σειράς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Share