Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής ματαιώνουν το γάμο τους - Δύσκολες στιγμές

Οι σημερινές 17/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής ματαιώνουν το γάμο τους - Δύσκολες στιγμές

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω ματαιώνει το γάμο της με τον Κωνσταντή και η σχέση τους περνάει για ακόμη μια φορά κρίση. Ωστόσο, έχουμε σε αποκλειστικό το μέλλον τους στην σειρά.

Οι εξελίξεις 17/1 της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά.

Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου.

Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Περίεργα είναι τα πράγματα και στην προσωπική ζωή της Ασημίνας - Τι θα γίνει με τον Νικηφόρο

Τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του με τη Ρένα πήρε ο Νικηφόρος, αλλά η Ασημίνα αντιδράει με άσχημο τρόπο και βάζει σκοπό να τους χωρίσει για να τον έχει ξανά δικό της. Μόνο που η Ρένα είναι μια ισχυρή αντίπαλος, που έχει για σύμμαχό της τη Μυρσίνη Σεβαστού. Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Ασημίνα είναι πια κουρασμένη από όλη αυτή την κατάσταση με τον Πέτρο, ο οποίος φέρεται εγωιστικά με το να ψάχνει τρόπους να εκδικηθεί τους δολοφόνους του αδελφού του και, από την άλλη, να έχει απαίτηση από την Ασημίνα να είναι στο πλευρό του σε όλες τις παρανομίες του. Παράλληλα η επίθεση που δέχτηκε από τον Ντούνια ήταν και το κερασάκι στη τούρτα για τη Σταμίρη, η οποία αρχίζει να αμφισβητεί πια τη σχέση της με τον Πέτρο. Την ίδια ώρα βέβαια δεν μπορεί να ξεχάσει την τρυφερή στιγμή που έζησε με τον Νικηφόρο τα Χριστούγεννα και η εικόνα αυτή δεν λέει να φύγει από το μυαλό της.

Η ίδια προβληματίζεται για το κατά πόσο ήταν σωστή η επιλογή του χωρισμού μαζί του και αποφασίζει να κάνει προσπάθειες να τον κερδίσει ξανά και να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους, γνωρίζοντας πια πως και εκείνος συνεχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη. Να σημειωθεί πως οι Άγριες Μέλισσες πλέον είναι εκτός ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Ομως εκεί θα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Ρένα, η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Νικηφόρο μέχρι τέλους, με τις ευλογίες μάλιστα και της Μυρσίνης. «Φαίνεται έχει προχωρήσει αρκετά η σχέση σας», σχολιάζει η Ασημίνα ειρωνικά και η Ρένα τής απαντάει: «Ναι, με τον Νικηφόρο το πάμε σοβαρά». Η Ρένα καταλαβαίνει πως και η Σταμίρη έχει συναισθήματα για τον σύντροφό της και της λέει: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και κάνω όνειρα για το μέλλον μας. Δεν σκοπεύω να τον χάσω».

Η Ασημίνα μπαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου και τα διαλύει όλα στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα φεύγει ενοχλημένη αλλά και απογοητευμένη. Στο μεταξύ η Μυρσίνη, που συναντάει τη Ρένα και φυσικά τη θεωρεί την τέλεια νύφη για τον γιο της, φροντίζει να την έχει από κοντά και την πιέζει με κάθε τρόπο να κάνει τον Νικηφόρο να την παντρευτεί. Η Ρένα τής απαντάει: «Φοβάμαι πως θέλει ακόμα την Ασημίνα, τους ενώνει άλλωστε κι ένα παιδί». Τότε η Μυρσίνη τής λέει: «Η Ασημίνα! Τίποτα δεν τους ενώνει με τον Νικηφόρο! Ο εγγονός μου δεν είναι δικό της παιδί! Είναι της αδελφής της, της Δρόσως! Αυτές οι Σταμίραινες είναι οχιές, χώνονται παντού και φέρνουν την καταστροφή! Κάνε αυτά που σου λέω και τον Νικηφόρο θα τον έχεις πάντα δικό σου». Από την άλλη, ο άλλος γιος της Μυρσίνης κινδυνεύει με θάνατο.

Η Ρένα σοκάρεται με τις αποκαλύψεις της Μυρσίνης και γνωρίζοντας πια πως τίποτα δεν ενώνει τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, ξεκαθαρίζει και στον ίδιο πως θέλει να παντρευτούν, αλλιώς θα τελειώσει τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος την εκπλήσσει ευχάριστα όταν της λέει να κανονίσει γεύμα με τους γονείς της για να τη ζητήσει.

Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι για τον Νικηφόρο και τα διαλύει όλα

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα πως παντρεύονται με τη Ρένα και εκείνη καταρρακώνεται. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, κανονίζονται οι αρραβώνες και ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της. Ο πατέρας της με χαρά δίνει τις ευλογίες του στο ζευγάρι και τους εύχεται κάθε ευτυχία, ενώ Νικηφόρος και Ρένα ανταλλάσσουν βέρες!

Και επίσημα πια είναι αρραβωνιασμένοι και στήνεται μια μικρή οικογενειακή γιορτή για το ευχάριστο αυτό γεγονός. Μέχρι που το χαρούμενο κλίμα χαλάει η εισβολή της Ασημίνας στο σπίτι! «Ασημίνα, τι κάνεις εδώ», τη ρωτάει ο Νικηφόρος και εκείνη του λέει πως πρέπει να μιλήσουν.

Οι δυο τους βγαίνουν έξω και οι γονείς της Ρένας κοιτάνε με απορία. Από την άλλη η Ρένα πετάει σπίθες από τα μάτια της. Φροντίζει να μην αφήσει να περάσει έτσι αυτό και την επόμενη μέρα πάει να βρει τη Σταμίρη, στην οποία τα λέει έξω από τα δόντια: «Γνωρίζω την αλήθεια για εσένα και τον Νικηφόρο! Ο Σέργιος δεν είναι δικό σου παιδί! Μείνε μακριά μας και μη χρησιμοποιείς το παιδί για να είσαι κοντά του».

Η ατάκα της Ρένας για τον μικρό κάνει έξαλλη την Ασημίνα, που της επιτίθεται κι εκείνη φραστικά: «Ο Σέργιος είναι δικό μου παιδί και εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες αυτά τα πράγματα! Αν σε άκουγε ο Νικηφόρος να μιλάς έτσι...», πάει να πει η Ασημίνα και η Ρένα τη διακόπτει και την προειδοποιεί: «Ο Νικηφόρος δεν θα ακούσει τίποτα! Μείνε μακριά, δεν θα στο πω ξανά! Αλλιώς ξέρω να προδώσω το μυστικό σας εκεί που δεν πρέπει».