Elif: "Λες ψέματα" - Ο Τουφάν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Εμιρχάν

Οι σημερινές 20/1 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Elif, καθώς ο Τουφάν θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Εμιρχάν, μετά τα όσα τραγικά πράγματα έκανε στην μητέρα του. Πως θα αντιδράσει ο μικρός;

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Μαχίρ έχει καταστρώσει ένα φοβερό σχέδιο εκδίκησης. Σκοπεύει να βάλει ναρκωτικά στα φορτηγά, που μεταφέρουν τα ρούχα της εταιρίας Χακτανίρ στην Ευρώπη.

Ο Τασκίν, ο άνθρωπος στον οποίο έχει αναθέσει τη δουλειά αυτή ο Μαχίρ, καταφέρνει να βάλει τα ναρκωτικά στο φορτηγό χωρίς να τον δει κανείς. Όλοι στην εταιρία δουλεύουν πολύ για την επικείμενη επίδειξη μόδας.

Η Ασλί καλεί την Ελίφ στην επίδειξη μόδας και η Μελέκ της ετοιμάζει ένα καινούριο φόρεμα με τη βοήθεια της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ μαθαίνει πως η Ράνα ζήτησε κάποιες αλλαγές να γίνουν μια μέρα πριν από την επίδειξη.

Έρχεται αντιμέτωπος μαζί της και της λέει σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να σταματήσει να μπαίνει στο δρόμο του μόνο και μόνο για να κάνει τους άλλους να την προσέξουν.

Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Κερέμ για...

Δευτέρα 24/1 Επεισόδιο 1017

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της.

Όλοι στην έπαυλη ετοιμάζονται για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία. Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας.

Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα αισθάνεται απελπισία.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου έρχεται η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα.