Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Γάμος στην Γη της Ελιάς - Ανακοινώνεται απόψε το βράδυ 20/1

Οι σημερινές 20/1εξελίξεις της σειρά του MEGA

Γάμος στην Γη της Ελιάς - Ανακοινώνεται απόψε το βράδυ 20/1
TV24 20.01.2022 08:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Στάθης έμαθε όλη την αλήθεια για την κόρη του Βασιλική και τον μυστικό γάμο και εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, απόψε στην Γη της Ελιάς, δεν θα είναι το μοναδικό περιστατικό που θα απασχολήσει αλλά και ο γάμος που θα ανακοινωθεί.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 130

Ο Στάθης απαιτεί να μάθει που βρίσκεται η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν. Η Χάιδω κι ο Φίλιππος αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες κι έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του.

Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης τής μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο. Ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα περάσει διάφορα τεστ για να κερδίσει πάλι μια θέση στην καρδιά της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παγιδεύεται όλο και περισσότερο στην εμμονή του, και παριστάνει τον άρρωστο για να απομονωθεί.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή. Η Ιουλία κι ο Γιώργης απολαμβάνουν τις τελευταίες βόλτες στο Παρίσι, καθώς η μέρα της επιστροφής τους πλησιάζει. Ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη.

Τι θα γίνει με τον γάμο Μαρίνας - Μάνου

Ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Μάλιστα, ο Μάνος απομακρύνεται κι άλλο από τον πατέρα του. Δεν πηγαίνει καν στα γενέθλιά του και παράλληλα αγνοεί τις επιθυμίες του και μένει στο σπίτι της Μαρίνας. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ήδη έχουν κανονίσει να παντρευτούν με ανοιχτό γάμο το Πάσχα, ωστόσο ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια για τον θησαυρό, ζητά διά της πλαγίας οδού και πείθει τη Μαρίνα να αναβάλλουν τον γάμο με τον Μάνο για τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δανάη Μπάρκα: Έμεινε με ανοιχτό το στόμα με το νέο spoiler για τη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Ιάκωβο - Η αντίδραση του

Share