Μόλις Χθες: Οριστικός χωρισμός για τη Λουΐζα και τον Σπύρο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (20/1) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Οριστικός χωρισμός για τη Λουΐζα και τον Σπύρο

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (20/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, μιας και η Λουΐζα, παίρνει την απόφαση να χωρίσει οριστικά από τον Σπύρο, κάτι που κάνει τον δεύτερο έξαλλο, την ώρα που ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Τι θα δούμε σήμερα (20/1) - Επεισόδιο 74

Η Λουίζα επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει τον Σπύρο, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Χρησιμοποιεί ακόμη και την Κατερίνα και αυτό κάνει έξαλλη τη Λουίζα. Η καταγγελία του Στέφανου στην αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη πέφτει στο κενό και ο Σπύρος, ανενόχλητος, προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Άραγε θα τα καταφέρει; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον σταματήσει;

Η Λουΐζα οδηγείται στο τμήμα

Ο Μιχάλης γίνεται κι επίσημα ιδιοκτήτης του resort. Η Έλενα κλέβει χρήματα απ’ τον Μιχάλη καθώς έχει ξανακυλήσει για τα καλά στον τζόγο. Η Μαρία ανακαλύπτει πως έχει περισσότερα κοινά απ’ ότι νόμιζε με τον Στέφανο. Η Λουίζα, απελπισμένη, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα της υπεξαίρεσης αλλά και του διαζυγίου της, ο Σπύρος όμως είναι ανένδοτος.

Ο Στάθης και η Βέρα προσπαθούν να το σκάσουνε για Αθήνα, η Κέλλυ και ο Χρήστος όμως μαθαίνουν τα σχέδιά τους και προσπαθούν να τους προλάβουν ώστε να παρουσιαστεί ο Στάθης στον εισαγγελέα. Η Λήδα δημιουργεί για ακόμα μια φορά προβλήματα στη σχέση Κορίνας και Άλκη.

Η Λουίζα οδηγείται στο τμήμα γιατί βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της και ο Σπύρος δείχνει ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Ορέστης κρύβεται πίσω απ’ αυτό, αλλά εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά και ρίχνει την ευθύνη στον Μιχάλη ή στον Σπύρο. Η Έλενα έχει αρχίσει να παραδίδεται στο πάθος της για τον τζόγο, κάτι που έχει αντιληφθεί ο Μιχάλης.

Η Λήδα στέλνει, κρυφά, μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην Κορίνα από το κινητό του Άλκη. Ο Στάθης προφυλακίζεται και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Ο Αχιλλέας προσπαθεί το καλύτερο, αλλά ο εισαγγελέας, που γνωρίζει την Κέλλυ από παλιά, δεν πείθεται. Όταν η Λουίζα ρωτάει ευθέως τον Αντώνη τι ξέρει για τον θάνατο της μητέρας της αυτός, μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.