Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Τόνια παρερμήνευσε τα λεγόμενα του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Τόνια παρερμήνευσε τα λεγόμενα του

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (20/1) επεισόδιο, της νέας καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Σε Ξένα Χέρια, μιας και ο Μάνος θα μάθει ότι η Τόνια δε δίστασε να παρερμηνεύσει τα λόγια του ενώ μία φράση της τον είχε στείλει στην αγκαλιά της Μαριτίνας.

Τι θα δούμε σήμερα (20/1) στη σειρά σε Ξένα Χέρια - Επεισόδιο 70

Ο Πιπερόπουλος πληρώνει τα λύτρα για την Διώνη, η οποία δεν δέχεται πολύ θερμή υποδοχή όταν φτάνει σπίτι. Η Μαριτίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι ο Πιπερόπουλος σε πελάγη δυστυχίας. Η Μάρω προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες που βγάζει ο Λουδοβίκος κι η Σούλα αναστατώνεται μόλις μαθαίνει για την απαγωγή της Διώνης. Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν μάθει ότι η Τόνια παρερμήνευσε τα λεγόμενα του; Ποια η αντίδραση του Ταρζάν όταν δει ξανά το κάμπριο του Φεγκούδη;

Τι θα δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια (21/1 - 24/1)

Η Μαριτίνα τηλεφωνεί στον Μάνο και ανακοινώνει ότι θα του μεταβιβάσει το 50%, την ώρα που εκείνος διαπληκτίζεται με την Τόνια. Ο Φεγκούδης λέει στη Ντάντω να του στρώσει σε άλλη κρεβατοκάμαρα και η Διώνη από τα νεύρα της επισκέπτεται τον Πιπερόπουλο για να τον εκδικηθεί.

Ο Λουδοβίκος λέει στη Σούλα ότι επειδή η πλούσια θεία του πίστευε πως είναι παντρεμένοι, δεν μπορεί να λάβει την κληρονομιά αν δεν παραστήσει τη σύζυγό του. Τέλος, ο Μάνος παρασύρεται από την ένταση του καυγά με την Τόνια, την τραβά στο μέρος του και τη φιλά.

Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μόνο που σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποια είναι η θέση της: τραύματα από το παρελθόν, δυσκολίες του παρόντος, συνθέτουν ένα κουβάρι που πρέπει να ξεμπλέξει. Αντίστοιχα, ο Μάνος προσπαθεί να ακολουθήσει τη φωνή της λογικής.

Πρώτα, όμως, οφείλει μια συζήτηση από καρδιάς στον πατέρα του. Η Μάρω βρίσκεται για τα καλά μπλεγμένη στα δίχτυα της αστυνομίας και ο Χρύσανθος συνειδητοποιεί ότι καταζητείται. Ο θάνατος της θείας Ντόρας ανάβει στον Λουδοβίκο φωτιές κι αυτός με τη σειρά του, παρασύρει στα προβλήματά του τη Σούλα. Κι όσο συμβαίνουν αυτά, η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της δράμα…