Σασμός: «Κλαίμε τον μακαρίτη» - Το απίστευτο πάρτι των ηθοποιών της σειράς για το «τέλος» του Πετρή

Πως το γιόρτασαν;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σασμός: «Κλαίμε τον μακαρίτη» - Το απίστευτο πάρτι των ηθοποιών της σειράς για το «τέλος» του Πετρή

Μετά το συγκινητικό «αντίο» του συγγραφέα του Σασμού στον Πετρή και την φωτογραφία από τον τάφο του, σειρά είχαν οι φίλοι και συνεργάτες του Κώστα Νικούλι να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό. Αφού ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον Σασμό, οι συνάδελφοί του αποφάσισαν να γιορτάσουν με ένα πάρτυ έκπληξη τον θάνατο του πρωταγωνιστή στη σειρά και, μάλιστα να του ετοιμάσουν και μια αρκετά ιδιαίτερη τούρτα.

Το πάρτυ που έστησαν οι συνάδελφοι του Κώστα Νικούλι για τον θάνατο του τηλεοπτικού Πετρή

Το πάρτι που οργάνωσαν οι ηθοποιοί έγινε σε γνωστό μπαρ της Αθήνας χθες το βράδυ, Πέμπτη 20/01, ενώ το παρών έδωσαν η Σάντυ Χατζηωιάννου, ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς και η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη. Ο τελευταίος μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο με τον «Πετρή» και την μακάβρια τούρτα του».

Το παρών έδωσαν και η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, και η Εριέττα Μανούρη.

Στο βίντεο μάλιστα βλέπουμε την τούρτα που έφτιαξαν οι συνάδελφοι του Κώστα Νικούλι, η οποία φαίνεται να γράφει με πολύ χιούμορ την φράση: «Κλαίμε τον μακαρίτη».

Η εμφάνιση του Κώστα Νικούλι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κώστας Νικούλι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Δυστυχώς, τις επόμενες μέρες ο ρόλος του θα τελειώσει καθώς ο «Πετρής» θα δολοφονηθεί.

Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν βέβαια είναι πως ο Κώστας Νικούλι έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, τον είδαμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, να υποδύεται τον νεαρό Γιώργη Σταμίρη, ο οποίος θα προσπαθούσε να αγοράσει κάποια χωράφια από την οικογένεια των Σεβαστών.

Τότε, ο Κώστας Νικούλι ήταν αγνώριστος μιας και δεν είχε τα χαρακτηριστικά του μούσια, με τα οποία τον γνωρίζουμε τώρα.

Κώστας Νικούλι Άγριες Μέλισσες