Elif: Η Κιγιμέτ καταστρέφει την οικογένεια Χακτανίρ

Τι θα δούμε στο σημερινό (21/01) επεισόδιο της σειράς του STAR;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Elif: Η Κιγιμέτ καταστρέφει την οικογένεια Χακτανίρ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 21/01 επεισόδιο της σειράς «Elif», μετά από την αποκάλυψη της αλήθειας στον Εμιρχάν, ενώ πρόκειται να παρακολουθήσουμε την οικογένεια Χαντακίρ να καταστρέφεται.

Όλες οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 21/01 επεισόδιο της σειράς Εlif

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1016

Ο Κερέμ αλλά και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την επίδειξη μόδας… Κανείς δεν φαντάζεται τα ύπουλα σχέδια που στήνονται εναντίον τους…

Η Κιγιμέτ είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της και κάνει τις τελευταίες συνεννοήσεις με τον γιο της. Ένα τηλεφώνημα αρκεί για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ.

Ο Τουφάν είναι γεμάτος οργή επειδή χάνει οριστικά τη Ζουλιντέ. Είναι αποφασισμένος να κερδίσει ξανά ότι είναι δικό του και θεωρεί πως ο Σαφάκ και η Λεμάν στέκονται εμπόδιο. Η Λεμάν δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλο πέρα από τον γιο της. Όμως ο Τουφάν έχει εκνευριστεί με όλους και κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη! Ο Εμιρχάν μαθαίνει την αλήθεια και όλα αλλάζουν για εκείνον.

Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1017

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της.

Όλοι στην έπαυλη ετοιμάζονται για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία. Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας.

Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα αισθάνεται απελπισία.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου έρχεται η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα.

TAGS