Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα τηλεφωνεί στον Μάνο και την ώρα που εκείνος διαπληκτίζεται με την Τόνια

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα τηλεφωνεί στον Μάνο και την ώρα που εκείνος διαπληκτίζεται με την Τόνια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», μετά από την πληρωμή των λύτρων από τον Πιπερόπουλο για την Διώνη, ενώ σήμερα αυτό ίσως και να του γυρίσει μπούμερανγκ καθώς εκείνη πρόκειται να τον επισκεφθεί όντας εκνευρισμένη για να τον εκδικηθεί...

Όσα θα συμβούν στο σημερινό 21/01 επεισόδιο της σειράς Σε ξένα χέρια

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71

Η Μαριτίνα τηλεφωνεί στον Μάνο και ανακοινώνει ότι θα του μεταβιβάσει το 50%, την ώρα που εκείνος διαπληκτίζεται με την Τόνια. Ο Φεγκούδης λέει στη Ντάντω να του στρώσει σε άλλη κρεβατοκάμαρα και η Διώνη από τα νεύρα της επισκέπτεται τον Πιπερόπουλο για να τον εκδικηθεί.
Ο Λουδοβίκος λέει στη Σούλα ότι επειδή η πλούσια θεία του πίστευε πως είναι παντρεμένοι, δεν μπορεί να λάβει την κληρονομιά αν δεν παραστήσει τη σύζυγό του. Τέλος, ο Μάνος παρασύρεται από την ένταση του καυγά με την Τόνια, την τραβά στο μέρος του και τη φιλά.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72

Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μόνο που σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποια είναι η θέση της: τραύματα από το παρελθόν, δυσκολίες του παρόντος, συνθέτουν ένα κουβάρι που πρέπει να ξεμπλέξει. Αντίστοιχα, ο Μάνος προσπαθεί να ακολουθήσει τη φωνή της λογικής. Πρώτα, όμως, οφείλει μια συζήτηση από καρδιάς στον πατέρα του. Η Μάρω βρίσκεται για τα καλά μπλεγμένη στα δίχτυα της αστυνομίας και ο Χρύσανθος συνειδητοποιεί ότι καταζητείται. Ο θάνατος της θείας Ντόρας ανάβει στον Λουδοβίκο φωτιές κι αυτός με τη σειρά του, παρασύρει στα προβλήματά του τη Σούλα. Κι όσο συμβαίνουν αυτά, η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της δράμα.