Αναταράξεις στις Άγριες Μέλισσες - Ο Λευτέρης παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα

Θα γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναταράξεις στις Άγριες Μέλισσες - Ο Λευτέρης παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα

Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης (24-25/1) εβδομάδας στην αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες ενώ αναμένεται να δούμε να γίνονται ξανά ζευγάρι δύο βασικοί πρωταγωνιστές.

Οι εξελίξεις της επόμενης (24-25/1) εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 57

Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στον Νικηφόρο. Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του, αλλά ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα.Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 58

Ο Άγγελος εκμυστηρεύεται στη Σοφούλα το σχέδιό του για τον Θανασάκη και προσπαθούν πλέον και οι δυο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, φέρνοντας την Ελένη σε δύσκολη θέση.Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στον στρατό και εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα.

Οι εξελίξεις της επόμενης (24-25/1) εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες

Μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος ηθοποιός - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Στις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να εισβάλλει σε λίγο καιρό ο Σόλων Τσούνης, ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά, στην οποία ήταν προγραμματισμένος να μπει κι ένας ηθοποιός από τον Σασμό.

Ο Σόλων Τσούνης λοιπόν μίλησε στη Realnews και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον ρόλο που θα παίξει στη ζωή της Δρόσως, ενώ αναφέρθηκε και στο ταλέντο του στη ζωγραφική.

«Θα μπω ως Δάκης Βασιλείου, έχοντας ανάλαβε ρόλο κινηματογραφιστή-σκηνοθέτη, ο οποίος προσεγγίζει τη Δρόσω και της προτείνει να περάσει από οντισιόν για την ταινία που φτιάχνει. Βεβαίως, όσο και αν πολλοί υπέθεσαν ότι θα παρακολουθήσουμε άλλη μια ερωτική σκηνή, αυτό δεν θα συμβεί... Ωστόσο, θα φέρει μια αναταραχή στα προσωπικά της αγαπημένης του Κωνσταντή (κατά κόσμον Γιάννη Κουκουράκη) προκαλώντας τη ζήλια του».

Για τη ζωγραφική, την οποία εξασκεί ως χόμπι, είπε: «Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Είχα αποφασίσει να κάνω μια έκθεση, αλλά, εξαιτίας της πανδημίας, ακυρώθηκε. Το κάνω μεν για χόμπι, αλλά, όταν μπλέκω με αυτό, το κάνω full time. Δεν τα επικοινωνώ όλα τα έργα μου, αυτά που αναρτώ στα social media είναι τα πιο διακοσμητικά, γιατί δεν θέλω να τα "καίω". Θεωρώ ότι τη ζωγραφική αξίζει πάντα να τη βλέπεις από κοντά».

 Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος ηθοποιό