Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς: Επιστρέφουν στη Μάνη Φίλιππος και Βασιλική

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (23/1)

Γη της Ελιάς: Επιστρέφουν στη Μάνη Φίλιππος και Βασιλική
TV24 23.01.2022 10:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και ο Φίλιππος και η Βασιλική, θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψουν στη Μάνη και να αντιμετωπίσουν τους Καπερνάρους.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (23/1) - Επεισόδιο 131

Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα.

Η Ιουλία κι ο Γιώργης επιστρέφουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από ‘δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες, ενώ σύντομα θα δούμε και να έναν σοκαριστικό χωρισμό στη σειρά (Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Τι θα δούμε αύριο στη Γη της Ελιάς (24/1) - Επεισόδιο 132

Η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός. Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Super spoiler από τον Κούλλη Νικολάου για την σειρά «Η Γη της Ελιάς»: «O Στέφανος...»

Προσωρινή αντικατάσταση για ηθοποιό στη «Γη της Ελιάς» - Τι συνέβη;

Share