Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γυρνάει μετανιωμένος στην Αρετή - Τους ενώνει το μωρό της Βασιλικής

Τα πάνω κάτω στη σχέση των Καπερνάρων και των Στεφανέων

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γυρνάει μετανιωμένος στην Αρετή - Τους ενώνει το μωρό της Βασιλικής
TV24 23.01.2022 13:33
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, ο Στάθης συνεχίζει να βασανίζεται για την Ιουλία και μένει μακριά από την οικογένειά του ελπίζοντας σε κάτι που όπως φαίνεται είναι μάταιο. Την ίδια στιγμή οι συγκυρίες τον φέρνουν μπροστά στις ευθύνες του, ενώ η Βασιλική και ο ερχομός της κόρης της, θα αλλάξουν τις καταστάσεις και θα τον κάνουν να πάρει την απόφαση και να γυρίσει πίσω στην Αρετή και στο σπίτι του.

Tivi Σίριαλ

Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για την έλευση του μωρού, ενώ η Αννα προθυμοποιείται να γίνει νονά. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους, ενώ ο Στάθης συνεχίζει να ζει μακριά από την οικογένειά του, πληγωμένος από τον γάμο της Ιουλίας, την οποία κάποια στιγμή συναντά στον δρόμο και τη ρωτάει: «Ιουλία, πες μου την αλήθεια, είσαι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Γιώργη;». Εκείνη τον κοιτάζει πικραμένη, σηκώνει ψηλά το κεφάλι και του απαντά: «Ναι, πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη, είσαι ευχαριστημένος τώρα;» και φεύγει.

Γη της Ελιάς Στάθης Αρετή

Η Βασιλική εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένη που οι γονείς της τής έκλεισαν την πόρτα και, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που της λείπει στη Χάιδω. Η Χάιδω την έχει πραγματικά σαν κόρη της και της λέει να μη στενοχωριέται: «Σαν μάνα σου να με βλέπεις και όλα θα γίνουν, κορίτσι μου», την καθησυχάζει. Ωστόσο λίγο αργότερα, σε μια βόλτα που κάνουν ο Φίλιππος και η Βασιλική, συναντούν απρόσμενα την Αρετή. Η Αρετή μόλις τους βλέπει γίνεται έξαλλη και επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη να βρίζει και να καταριέται, χωρίς να βγάλει λέξη.

Οταν όμως η Αρετή πάει να σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει την κόρη της, ο Φίλιππος θα αντιδράσει και θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Βασιλική με κάθε τρόπο. Στο μεταξύ ο Γιώργης Κουράκος κάνει μια πρώτη συζήτηση με την Ιουλία: «Θέλω να σε ρωτήσω αν θέλεις παιδιά ή όχι», της λέει.

Οι καταστάσεις στο σπίτι των Καπερνάρων αλλάζουν, καθώς ο Στέφανος χωρίζει με τη Μυρτάλη εξαιτίας της Αρετής. Ο Στάθης όταν το μαθαίνει μιλάει στον γιο του: «Στέφανε, η εξάρτησή σου από τη μάνα σου είναι η αιτία που χώρισες με τη Μυρτάλη. Εκανες πολύ μεγάλο λάθος που την άφησες να προσκολληθεί τόσο πολύ πάνω σου. Με λάθος τρόπο προσέγγισες όλη την κατάσταση», του επισημαίνει. Ο Στέφανος από την άλλη γίνεται έξαλλος και τον κατηγορεί για όσα του συμβαίνουν: «Εσύ φταις για όλα. Εσύ την άφησες, τι ήθελες; Να την παρατήσουμε όλοι μας;», του απαντάει.

Η επιστροφή του Στάθη στην Αρετή στη Γη της Ελιάς

Ο Στάθης αρχίζει να έχει ενοχές για την πλήρη διάλυση της οικογένειάς του, ενώ κάνει παράλληλα δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να συμβιβαστεί και να γυρίσει πίσω στη γυναίκα του. Την ίδια στιγμή κι ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλάει ομαλά, μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο. Ολοι είναι ανάστατοι, όμως όλα πάνε καλά και η κοπέλα γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τα νέα μαθαίνονται και ξαφνικά όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Ο Στάθης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γυρίζει πίσω στην Αρετή, ενώ αρχίζουν να συζητάνε το πώς θα έρθουν ξανά κοντά στην κόρη τους και στο εγγόνι τους. Οπως θα δούμε πολύ αργότερα, αυτό δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση. Ωστόσο το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου θα γίνει η αφορμή να ενωθούν οι δύο οικογένειες που τους χώριζε μεγάλο μίσος, χωρίς όμως να έχουν εξαλειφθεί όλα τα προβλήματα. Οι καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες, άλλες για γέλια κι άλλες για κλάματα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Επιστρέφουν στη Μάνη Φίλιππος και Βασιλική

Super spoiler από τον Κούλλη Νικολάου για την σειρά «Η Γη της Ελιάς»: «O Στέφανος...»

Share