Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για την Ελένη - Ο Ζάχος την εκδικείται

Ξανά στο στόχαστρο οι αδερφές Σταμίρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για την Ελένη - Ο Ζάχος την εκδικείται

Στις Άγριες Μέλισσες, το αληθινό του πρόσωπο θα δείξει ο Ζάχος απέναντι στην Ελένη, η οποία τον απέρριψε και μαζί μ’ εκείνη θα βάλει στόχο και τις δύο αδελφές της, κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο Διαφάνι, ο Ζάχος δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του προς το πρόσωπο της Ελένης, ενώ κατά την απουσία του Λάμπρου στην εξορία, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της! Από την άλλη η Σταμίρη, αν και διστακτική στην αρχή μαζί του λόγω της ιδιότητάς του ως ταγματάρχης, στη συνέχεια τον εμπιστεύτηκε, ενώ του είχε κάνει ξεκάθαρο πως μόνο τον άντρα της αγαπάει και κανέναν άλλον!

Ο Ζάχος αναγκάστηκε να το δεχτεί, αν και η καρδιά του χτυπάει ακόμα για εκείνη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ακόμα κι όταν γύρισε ο Λάμπρος από την εξορία, εκείνος του ξεκαθάρισε πως δεν θα σταματήσει να ελπίζει ότι μια μέρα θα έχει ξανά την Ελένη στην αγκαλιά του. Οι δύο άντρες από εκείνη τη μέρα και μετά βρίσκονται σε διαρκή κόντρα, με την Ελένη να προσπαθεί να τους συνεφέρει, ενώ και ο Λευτέρης θα προχωρήσει σε μία απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Στο στόχαστρο οι αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες

Οι καβγάδες και οι εντάσεις ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Ζάχο φέρνουν την Ελένη στα όριά της και φτάνει σε σημείο να μιλήσει πολύ άσχημα και στους δύο άντρες: «Αρκετά πια με τους καβγάδες σας! Σταματήστε πια και οι δύο αυτό που κάνετε, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω! Φτάνει πια», λέει και στη συνέχεια στέφεται στον Ζάχο: «Και εσύ Ζάχο βγάλε από το μυαλό σου ότι θα αφήσω τον Λάμπρο και θα είμαστε μαζί! Δεν πρόκειται ποτέ εμείς οι δύο να είμαστε μαζί!». Αυτά τα λόγια τον πληγώνουν και τον εξοργίζουν και αποφασίζει να αλλάξει πια στάση απέναντί της!

Στο μεταξύ, ο Πέτρος παίρνει στα χέρια του μια πληροφορία από μια απρόσμενη πηγή στην Αθήνα, που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του αδελφού του. Την ίδια ώρα, η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι και γίνεται έξαλλη με τον Λάμπρο: «Εχεις τρελαθεί; Τι τα θέλεις αυτά; Πού τα βρήκες; Τι θα γινόταν αν τις έβρισκε κάποιος;», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Πρέπει να μάθω την αλήθεια, Ελένη! Δεν αντέχω να ζω με αυτό το βάρος κι αυτή την αδικία».

Ομως η Ελένη συγκρούεται μαζί του, διαφωνεί κάθετα με τις πράξεις του και του ζητά να σταματήσει. Ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τις για αντιστασιακή δράση όταν βρίσκει τις εφημερίδες! Η Ελένη αντιδράει: «Τι είναι αυτά που λες, Ζάχο! Δεν ξέρεις με ποιες μιλάς; Είναι δυνατόν να πιστεύεις κάτι τέτοιο για εμάς;», και η Ασημίνα αναλαμβάνει την ευθύνη και ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες. Μετά από αυτό ο Λυκογιάννης αποφασίζει να λάβει μέτρα: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι! Ανέχτηκα πολλά, έβαλα σε κίνδυνο την καριέρα μου και την υπόληψή μου, αλλά μέχρι εδώ», ξεκαθαρίζει και φεύγει. Στη συνέχεια, η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο: «Θα μας βάλετε σε μπελάδες πάλι! Σταματήστε ό,τι κάνετε! Αρκετά πια! Φτάνει». Παράλληλα, μια μεγάλη αποκάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία.

Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει!

Ο Ακύλας περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δώσει το «τέλειο» χτύπημα στον Κωνσταντή προκειμένου να μη στρέψει τις υποψίες πάνω του! Αφησε να περάσει ο καιρός και δήλωνε παντού πως από τη στιγμή που η σχέση τού Σεβαστού με τη γυναίκα του έχει τελειώσει, δεν βρίσκει λόγο να του κάνει κακό! Μέχρι που η κατάσταση με τη Ζωή ξέφυγε από κάθε έλεγχο και εκείνη στράφηκε στον Κωνσταντή και τη Δρόσω για βοήθεια!

Τότε ο Ακύλας έγινε έξαλλος και προκειμένου να την αναγκάσει να γυρίσει κοντά του, οργανώνει δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντή με αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του οι γονείς του, τα αδέλφια του και η Δρόσω. Συγκλονισμένος είναι και ο Μελέτης όταν μαθαίνει τα τραγικά νέα, είναι σίγουρος πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από αυτό και οργανώνει τις επόμενες κινήσεις του.