Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Highlights (22/1): Οι πρώην παίκτες της Φάρμας και η ιστορία που συγκίνησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Highlights (22/1): Οι πρώην παίκτες της Φάρμας και η ιστορία που συγκίνησε

Ακόμα ένα επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22/1) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την εμφάνιση των πρώην παικτών της Φάρμας, στην ιστορία του παίκτη που συγκίνησε τους κριτές.

Τι είδαμε χθες (22/1) στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Εμφανίστηκαν πρώην παίκτριες της Φάρμας - Πέρασαν με golden buzzer

Από την Φάρμα στην σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο βρέθηκαν δύο πρώην παίκτρις. Ο λόγος για τις αδερφές Τσικιτίκου, την Φένια και την Έλενα (διαβάστε εδώ την συνέντευξη τους στο περιοδικό YOU).

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα τις αναγνώρισε αμέσως με το που εμφανίστηκαν στην σκηνή του τάλεντ σόου: «Αν δεν κάνω λάθος σας έχω ξαναδεί στην τηλεόραση, στην Φάρμα! Σωστά; Σας αρέσει η τηλεόραση», είπε χαρατηριστικά ο κριτής.

«Είπαμε να περάσουμε λίγο και από την αγροτιά. Μας αρέσει η πρόκληση και να ρισκάρουμε. Πριν από χρόνια συμμετείχαμε στο So you think you can dance, το 2008 παρακαλώ» είπαν οι δίδυμες και αμέσως μετά υποδέχτηκαν την ομάδα τους παρουσιάζοντας το χορευτικό τους σόου.

Μάλιστα, αποθεώθηκαν από την κριτική επιτροπή και κυρίως από τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος πάτησε το δεύτερο Golden Buzzer για φέτος, δίνοντας τους το εισιτήριο για τον Ημιτελικό.

Συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του - «Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με...»

Μετά τις αδερφές Τσικιτίκου, στη σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο ανέβηκε ο Άγγελος, ο οποίος μοιράστηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με τον ίδιο να περνάει την ίδια στιγμή και το μήνυμά του.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος αποκάλυψε πως όταν ήταν τεσσάρων μηνών, διαγνώστηκε με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και σήμερα κατάφερνει και παίζει ντραμς, κυνηγώντας το όνειρό του.

«Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή... Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα»

Ο Άγγελος απέσπασε τέσσερα ναι και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.