Elif: "Που είναι ο γιος μου..." - Απεγνωσμένη η Ζουλιντέ

Οι σημερινές 24/1 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif:

Καταιγιστικό είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif. Η εβδομάδα ξεκινάει με άσχημες εξελίξεις για όλους. Πιο πολύ ωστόσο για τη ζουλιντέ που χάνει το γιο της, αφού ο μικρός έμαθε όλη την αλήθεια.

Οι σημερινές 24/1 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της. Όλοι στην έπαυλη ετοιμάζονται για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία.

Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί. Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας.

Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα αισθάνεται απελπισία. Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου έρχεται η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα.

H Κιγιμέτ θέλει να ξεφορτωθεί την Μελέκ

Παρασκευή 4/2 Επεισόδιο 1026

Η Ματσιντέ έχει μια άσχημη κρίση και η Μελέκ βρίσκεται κοντά της να τη βοηθήσει. Η Μελέκ αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στη Χουμεϊρά πριν γίνει κάποιο κακό και είναι πολύ αργά. Όμως η Ματσιντέ τις διακόπτει τη σωστή στιγμή και ευγενικά ζητάει από τη Μελέκ να κρατήσει λίγο ακόμα το μυστικό της, καθώς η οικογένεια περνάει αυτή την περίοδο μεγάλες δυσκολίες.

Η Μελέκ αναγκάζεται απρόθυμα να συμφωνήσει καθώς θέλει να βοηθήσει την οικογένεια. Η Μελέκ ζητάει κάποιες διευκρινήσεις από τη Ματσιντέ για τα φάρμακά της αλλά αυτό προκαλεί τον εκνευρισμό της Κιγιμέτ. Φοβάται μήπως η Μελέκ αποκαλύψει την αλήθεια και έτσι η Κιγιμέτ βάζει στόχο της να την ξεφορτωθεί.

Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως η Ράνα απέλυσε την Ασλί και αναλαμβάνει δράση. Η Ματσιντέ παίρνει τα φάρμακα της και έχει μια νέα κρίση. Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ την αναζητούν. Η Χουμεϊρά επισκέπτεται την Ασλί στο σπίτι της για να μιλήσουν για την κατάσταση στην εταιρία…