MasterChef 6: Το ριζότο του Αλέξανδρου δεν εντυπωσίασε τους κριτές

Τα λάθη που του στοίχισαν την ποδιά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το ριζότο του Αλέξανδρου δεν εντυπωσίασε τους κριτές

Ο ανταγωνισμός στο MasterChef 6 είναι γεγονός καθώς οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να κερδίσουν μια θέση στο ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να παραμείνουν ώστε να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος Αλέξανδρος ο οποίος έχει καταγωγή από την Γεωργία θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελληνικό MasterChef μιας και έχει λάβει μέρος και στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Γεωργίας δίχως ωστόσο να καταφέρνει να συνεχίσει παρακάτω.

Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του μιας και το άγχος δεν τον βοήθησε προκειμένου να βγάλει ένα ικανοποιητικό πιάτο στους κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Από την άλλη, στο χθεσινό 24/01 επεισόδιο ένας παίκτης κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον.

Ο 27χρονος Αλέξανδρος στο MasterChef 6

MasterChef 6: Παίκτης αποκαλύπτει ότι «κόπηκε» επίτηδες

Στην παρέα του Breakfast@Star, βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 19/01, ο Νίκος ο οποίος μαγείρεψε το γιγάντιο άψητο μπιφτέκι με τα τσιπς γλυκοπατάτας στο MasterChef - δείτε εδώ τι συνέβη στο χθεσινοβραδινό 18/01 επεισόδιο - , που τον άφησαν εκτός διαγωνισμού. Ο διαγωνιζόμενος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Η αποκάλυψη του Νίκου για την οντισιόν του στο MasterChef 6

Όπως αποκάλυψε στους παρουσιαστές της εκπομπής, ο Νίκος, η μητέρα του τον κάλεσε με βίντεο κλήση περίπου είκοσι φορές, με αποτέλεσμα να τον ανάγκασε να χάσει επίτηδες τη δοκιμασία γιατί δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο να ολοκληρώσει με επιτυχία την οντισιόν του και την προσπάθειά του.

Ο διαγωνιζόμενος ανέφερε ότι έτσι και αλλιώς ήταν χαμένη υπόθεση αφού έτσι και αλλιώς είναι ερασιτέχνης, και ήθελε απλώς να δοκιμάσει τις ικανότητές του.