Άσε μας ρε Μαμά: Η Όλγα είναι μανιακή δολοφόνος

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό 26/1 επεισόδιο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Άσε μας ρε Μαμά: Η Όλγα είναι μανιακή δολοφόνος

Οι εξελίξεις στην σειρά «Άσε μας ρε Μαμά» πρόκειται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες στο σημερινό 26/1 επεισόδιο, αφού πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη Γεσθημανή, τη Ρωξάνη και την Έλλη να πείθονται ότι η Όλγα είναι μανιακή δολοφόνος. Στο προηγούμενο επεισόδιο, μάλιστα, η ίδια η Όλγα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σοκαριστική ανακοίνωση.

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άσε μας ρε Μαμά»

Επεισόδιο 60

Η Γεσθημανή, η Ρωξάνη και ακόμα και η σκεπτικίστρια Έλλη είναι πεπεισμένες ότι η Όλγα είναι μανιακή δολοφόνος κι όταν η Όλγα προσπαθεί να τους αποκαλύψει το μεγάλο της κρίμα, την σχέση της με τον Σωτήρη, τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Κι ενώ στο σπίτι του οι τρεις γυναίκες νιώθουν όμηροι, ο Δημήτρης συνεχίζει τα σχέδια για τον διαγωνισμό κρυφά απ’ όλους. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης είναι προβληματισμένος με αυτά που είπε το φάντασμα του πατέρα του στη Νάντια, αλλά ο Βασίλης προσπαθεί μέσω της αθώας Νικόλ να εμποδίσει την αποκάλυψη του σκανδάλου στο Πόρτο Τσίγκρι. Και φυσικά, ο Θωμάς θ’ αναγκαστεί να επισκεφτεί γι’ άλλη μια φορά τον τάφο του Αριστείδη.

Η σειρά του Alpha, Ασε μας ρε Μαμά.

Όσα θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 61

Ένα κατεστραμμένο τεστ εγκυμοσύνης της Κορίνας στα σκουπίδια και η απόδειξη από δύο τεστ που αγόρασε η Νικόλ, φέρνουν τα άνω-κάτω. Οι πιθανές εγκυμονούσες πολλές κι όλοι αναρωτιούνται : Ο Δημήτρης και ο Θωμάς θέλουν να σκοτώσουν τον Βασίλη που άφησε έγκυο την Νικόλ, η Ρωξάνη προσεύχεται να είναι της Κορίνας και όχι της Νάντιας που έχει ζαλάδες ή της Τζοβάνας που έχει γίνει πιο συναισθηματική και ευαίσθητη, ενώ ο Σωτήρης αποφασίζει ν ’αναλάβει τις ευθύνες του αφού είναι σίγουρος ότι είναι της Όλγας… Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι μόνο η Κορίνα έχει καθυστέρηση, αλλά δεν θέλει να πει τίποτα σε κανέναν μέχρι να είναι σίγουρη. Και μέσα σ’ όλο αυτό, ο Άρης προβληματίζεται για την πρώτη του φόρα με την Δανάη. Το ίδιο κι εκείνη…. Αλλά δυστυχώς θα την ακούσει ο Θωμάς.