Σασμός: Η Αργυρώ επιτέλους μαθαίνει την αλήθεια για τον αδερφό της πάνω από τον τάφο του Πέτρου

Οι σημερινές 3/2 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Η Αργυρώ επιτέλους μαθαίνει την αλήθεια για τον αδερφό της πάνω από τον τάφο του Πέτρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό. Η Αργυρώ στο αποψινό επεισόδιο θα μάθει όλη την αλήθεια για τον αδερφό που δεν ήξερε πως είχε. Η είδηση "σκάει" σαν βόμβα πάνω από τον τάφο του Πέτρου.

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν και αφού μερικές ημέρες θα περάσουν, ο Άγγελος θα βρεθεί στα "μαχαίρια" με την Καλλιόπη που κάποτε τον στήριξε.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 86

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους.

Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Η Καλλιόπη από την άλλη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Δεν υπάρχει γυρισμός: Η οριστική απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Σασμός είναι η φετινή αποκάλυψη του ALPHA και σίγουρα το δυνατότερο χαρτί του με τα καθημερινά απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης που φέρνει - δείτε εδώ πόσο έφτασε εχθές στο δυναμικό κοινό.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες αποφάσισαν ενώ αρχικά είχε καθοριστεί η σειρά να ολοκληρωθεί σε μια σεζόν, να τραβήξουν τα stories των πρωταγωνιστών για να δώσουν παράταση και να προχωρήσει και του χρόνου.

Ο β’ κύκλος έχει αποφασιστεί, ωστόσο ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις ή διαπραγματεύσεις με το cast. Το πιθανότερο είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχει του «Σασμού» να λάβει χώρα μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπάτζετ της σειράς θα αυξηθεί σημαντικά. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο «Σασμός» θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού με διπλά επεισόδια και θα παίζουν είτε στη ζώνη 21:00 – 23:00 είτε στη ζώνη 22:00 – 00:00.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται επίσης δεδομένο, είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση η ιστορία να «τραβηχτεί» και για τρίτο κύκλο, καθώς η ιστορία έδειξε πως κάτι τέτοιο θα κούραζε το τηλεοπτικό κοινό. Στον ALPHA θεωρούν πως επιβάλλεται να εξασφαλίσουν το δυνατό χαρτί τους και για του χρόνου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ρίσκαραν να κουράσουν ή να απογοητεύσουν με την πλοκή τους τηλεθεατές.