MasterChef 6 - spoiler: Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής

Το twitter μίλησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 6 - spoiler: Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής

Η τελευταία μέρα των bootcamps ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 8/2 και έγινε η έναρξη ενός μεγάλου μαγειρικού μαραθωνίου, του MasterChef 6. Οι 24 παίκτες που μπήκαν μέσα στο σπίτι, είναι έτοιμοι να δώσουν μεγάλη μάχη για τη νίκη του ριάλιτι.

Ποιοι είναι όμως τα 24 ονόματα; Πρόκειται για τις Βασιλική Δροσάτου, Ελισάβετ Κοντοκώστα, Φανή Ζιώγα, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Ελπίδα Μορφούλη, Αναστασία Ντιμίτρουκ και Τατιάνα Χορτάτι.

Ενώ, από την πλευρά των ανδρών οι διαγωνιζόμενοι είναι οι Στάθης Ταπραντζής, Χριστόφορος Κατσιάνος, Τζόναθαν Χάρτνετ, ο Στέφανος Σαμάνης, Σταύρος Λορέντζας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Πέτρος Ανδρουλιδάκης, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας Μπατσικούρας, Νίκος Μπέρκας, Μάριος Λιόλιος, Δημήτρης Ταϊρίδης, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Μελανδίνος, Γιάννος Σδούγκας, Βασίλης Μπόλλος και Βασίλης Βαλέχας.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef 6

Μπορεί παράλληλα να σχολίαζαν και το Survivor 5, ωστόσο στα πρώτα τρενταρίσματα του Twitter βρισκόταν και το MasterChef 6. Δεν έλειψαν τα αστεία meme, ενώ έγινε και η ανάδειξη ίσως του πιο μισητού παίκτη για φέτος.

Βέβαια, πολλοί ήδη έβγαλαν το νικητή του 6 κύκλου, ο οποίος μοιάζει με έναν παίκτη από πέρσι. Και όχι δεν μιλάμε για τον σωσία του Άκη Πετρετζίκη

Ο λόγος για τον Τζόναθαν ο οποίος θυμίζει τον αγαπημένο Τζιοβάνι τόσο στα χαρακτηριστικά, αλλά και στο μεγάλο ταλέντο. Πολλοί λοιπόν θεωρούν πως είναι φαβορί του τελικού.

 MasterChef 6 Τζόναθαν

νικητής του MasterChef 6 Τζόναθαν

MasterChef 6 twitter

Nικητής του MasterChef 6

Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6

Λίγα λόγια για τον Τζόναθαν

Ο Τζόναθαν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2002 για διακοπές και τελικά έμεινε για 6 μήνες. Όπως είπε ερωτεύτηκε τη χώρα, το φαγητό, τη δύσκολη γλώσσα μας και την Εύη, τη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο 11 ετών και μία κόρη 6 ετών. Τα ελληνικά είναι η πέμπτη γλώσσα που έχει μάθει ο «πολίτης του κόσμου» Τζόναθαν Χάρτνετ, όπως είπε πριν εμφανιστεί μπροστά στους κριτές του MasterChef.

Η σύζυγός του, Εύη, ήταν εκείνη που τον παρότρυνε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef και ήταν δίπλα του, όσο ο Τζόναθαν προετοίμαζε το πιάτο του, humitas ecuatorianas, το οποίο προέρχεται από την κουζίνα της Λατινικής Αμερικής και το έφτιαξε με υλικά ελληνικής προέλευσης.

Ο γιος του και η κόρη του τον στηρίζουν επίσης. Βέβαια, όπως είπε ο πρώτος παρόλο που θα χαρεί πολύ αν τελικά ο μπαμπάς του μπει στο παιχνίδι: «Το μενού θα αλλάξει στο σπίτι. Θα πέσουν μπάμιες, σπανακόρυζα, φακές. Θα έρθει κι η γιαγιά στο σπίτι και το κρέας θα γίνει τούβλο». Τα γέλια της οικογένειας συνόδευσαν την ατάκα του. Ήταν μία διαφορετική, εύθυμη «καλή επιτυχία» στον διαγωνιζόμενο του MasterChef.