Τραγωδία στον Ήλιο - Ο Δημήτρης πεθαίνει μπροστά στα μάτια της Αλίκης

Το τραγικό τέλος του πρωταγωνιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στον Ήλιο - Ο Δημήτρης πεθαίνει μπροστά στα μάτια της Αλίκης

Η μεγάλη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης στην σειρά Ήλιος (η οποία άλλαξε ώρα προβολής), δεν έχει αίσιο τέλος για τον αστυνόμο, που πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Ο Λαϊνάς αυτή τη φορά δεν τα καταφέρνει και χάνει τη μάχη με τη ζωή.

Από το TV24

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στο σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ. Ξέρει ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και πως οι κακοποιοί δεν θα διστάσουν μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα. «Πρέπει να προλάβω», μονολογεί. Την ίδια ώρα ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί κι εκείνον εσπευσμένα στο σπίτι της γυναίκας. Οταν φτάνει εκεί, όμως είναι ήδη αργά αφού κατ’ εντολή του Τζαφάρ δημιουργείται μεγάλη συμπλοκή. Η Αλίκη κρατείται στα χέρια τους και ο Δημήτρης προσπαθεί να τη σώσει. Πέφτουν πυροβολισμοί και από τις δύο πλευρές.

Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης στον Ήλιο

Ο Δημήτρης πεθαίνει μπροστά στα μάτια της Αλίκης στην σειρά Ήλιος

Μόνο που αυτή τη φορά ο Λαϊνάς, παρά την εμπειρία του, δεν θα καταφέρει να προστατεύσει και να σώσει τον εαυτό του. Μια σφαίρα τον ρίχνει νεκρό. Η Αλίκη έντρομη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν εξελιχθεί μπροστά στα μάτια της. Νομίζει ότι ζει ένα εφιάλτη από τον οποίο θα ξυπνήσει και όλα θα είναι όπως πριν. Ομως δεν είναι. Το σοκ της είναι μεγάλο. «Δημήτρη, όχι, μη», ουρλιάζει.

Ο Χρήστος κι αυτός είναι συγκλονισμένος. Προλαβαίνει όμως να συλλάβει τον άνθρωπο που προκάλεσε το μακελειό κατ’ εντολή του Τζαφάρ και τον ανακρίνει μαζί με την Αθηνά. Η ζωή πλέον όλων θα αλλάξει ριζικά και για πάντα.