Survivor 5 - highlights 12/2: Οι 4 νέοι παίκτες και οι πρώτες γκρίνιες μετά την είσοδο τους

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 12/2: Οι 4 νέοι παίκτες και οι πρώτες γκρίνιες μετά την είσοδο τους

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 με την είσοδο των νέων παικτών. Εκτός της Κάτιας Ταραμπάνκο, 3 νέοι άνδρες εισέβαλαν στο παιχνίδι και από την πρώτη κιόλας ημέρα είχαμε εντάσεις αλλά και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Τα 12/2 highlights του Survivor 5

Απαρηγόρητη η Μυριέλλα Κουρεντή - Τι συμβαίνει;

Με κλάματα ξεκίνησε επεισόδιο, καθώς οι Διάσημοι έχασαν όχι έναν αλλά δύο παίκτες στον προηγούμενο επεισόδιο. Η Μυριέλλα Κουρεντή, μάλιστα, από την αρχή του επεισοδίου έκλαιγε με λυγμούς για την αποχώρηση του φίλου της Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον οποίο ήταν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης από το πρώτο λεπτό.

«Το να ξυπνάω χωρίς τον Λάμπρο δίπλα μου είναι κάτι που δεν νομίζω να συνηθίσω εύκολα. Ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού μαζί.. Το πόσο εγκρατής ήταν σε όλα, το πόσο, το πως γέμιζε το στομαχάκι του ενώ άλλοι που είμαστε πολύ λιγότερα κιλά και παραπονιόμασταν ότι πεινούσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγο αργότερα η ίδια βρέθηκε στην παραλία με τον Άρη Σοιλέδη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπου και προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.

Η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο - «Έχω βάλει στόχο να φτάσω πολύ ψηλά...»

Μπορεί οι Διάσημοι να μην είναι και στα καλύτερά τους μετά την διπλή αποχώρηση που είχαν στο προηγούμενο επεισόδιο, όμως όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι γεγονός. Στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια που πέρασε ποτέ επέστρεψε πίσω στην παραλία του Άγιου Δομίνηκου πιο ανανεωμένη και έτοιμη από ποτέ.

Όλοι οι συμπαίκτες της έπαθαν σοκ μόλις την είδαν να καταφθάνει με την βάρκα της, αλλά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη νέα προσθήκη ούτε λεπτό.

«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ΄21… Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

''Κάγκελο'' οι Διάσημοι με την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο

Η παίκτρια, η οποία είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας γύρισε και έκανε μια αρκετά εντυπωσιακή είσοδο, με τους Διάσημους να μην μπορούν να καταλάβουν αρχικά τι έβλεπαν.

Όταν κατάλαβαν τι έγινε ακριβώς ξετρελάθηκαν και έτρεξαν να αγκαλιάσουν την Κάτια, με την υποδοχή της να είναι αρκετά θερμή. Όπως δήλωσε και η ίδια, το κλίμα στη νέα της ομάδα είναι πολύ ευχάριστο κάτι που της έκανε αρκετή αντίδραση.

«Παίκτρια;», ακούστηκε να λέει στην αρχή κάποιος από τους Διασήμους.

«Και με τι σκάφος ήρθε ρε παιδιά;», είπε ο Άρης Σοϊλέδης, με τον Απόστολο Ρουβά να αναφωνεί:

«Ρε παιδιά όντως τι είναι αυτό;»

«Εκεί που καθόμαστε και τα λέμε τι ωραία τι καλά, ακούμε μια φωνή νέος παίκτης νέος παίκτης...», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

''Κόλαφος'' η Παναγιωτακοπούλου εναντίον της Ταραμπάνκο - «Θα ήθελα να χαρώ αλλά...»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν φάνηκε να χαίρεται και τόσο, καθώς όπως είπε περίμενε να έρθουν άντρες παρά γυναίκες και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα ήθελε να χαρεί αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, ενώ σύμφωνα με δικό μας αποκλειστικό οι δύο παίκτριες αναμένεται να τσακωθούν έντονα.

Ασημίνα και Κατσαούνης το νέο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης;

Για τα καλά φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν του ο Γιώργος Κατσαούνης την Μυριέλλα Κουρεντή, αφού στο 12/2 επεισόδιο, τον είδαμε να έρχεται σε τρυφερά ενσταντανέ με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια των Μαχητών σαν να ξέχασε αυτά τα οποία είχε πει πρόσφατα για τον Τσακατσούκα, καθώς δήλωσε πως περνάει καλά μαζί του και, μάλιστα την κάνει να γελάει.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν τους είδαμε όχι μόνο να κρατιούνται χέρι χέρι αλλά το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν ο Κατσαούνης αγκάλιασε την Ασημίνα και της διηγήθηκε παραμύθια για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Η ''εισβολή'' των νέων παικτών και η κλήρωση που έφερε τα πάνω κάτω

Η Κάτια δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε σε Διάσημους και Μαχητές την είσοδο τριών ακόμα νέων παικτών.

Η ιδιαιτερότητα της εισόδου τους ήταν ότι δεν είχε προαποφασιστεί η ομάδα στην οποία θα ήταν μέλη, όμως μέσω τυχαίας κλήρωσης επιλέχθηκε τελικά ο τρόπος με τον οποίο μοιράστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρείς νέοι παίκτες είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Άγγελος Πούλης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Δύο από τους παίκτες πέρασαν στην κόκκινη ομάδα (Γιώργος και Τάκης), ενώ ένας πέρασε στην ομάδα των Μαχητών (Άγγελος).

Απογοητευμένος ο Ανδρέας με τους συμπαίκτες του - «Δεν μίλησε κανείς...»

Στην έναρξη επεισοδίου του Survivor 5, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκειά του και την απογοήτευση του απέναντι στους συμπαίκτες του εξαιτίας της κόντρας του με τον Σοϊλέδη. Όπως είπε δεν τον στήριξε κανείς την στιγμή που ανέφερε την έπαρση του παίκτη των Διασήμων μετά το Sports Game κάτι το οποίο δεν περίμενε.

''Πάγωσαν'' οι συμπαίκτες του Ανδρέα Ματθαιακάκη - «Δεν μπορώ να αναπνεύσω...»

Έπαθλο φαγητού χθες και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Ανδρέας Ματθαιακάκης σφήνωσε κάτω από ένα εμπόδιο, μέσα στην άμμο, κάτι που του προκάλεσε άγχος που μετατράπηκε σε κρίση πανικού.

Τότε όλοι οι παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι, έτρεξαν για να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους και να τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα.

Ο αγώνας σταμάτησε ώσπου να είναι σε θέση να αγωνιστεί ο παίκτης της μπλε ομάδας και όταν εκείνος έδωσε το πράσινο φως, το παιχνίδι συνέχισε από εκεί που είχε διακοπεί.

''Μετωπική'' μεταξύ Ασημίνας και Μαίης - «Μίλα πολιτισμένα...»

Λίγο μετά την δυσαρέσκεια που εξέφρασε στους συμπαίκτες του ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη θέλησε να συζητήσει το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα στον Σάββα Κάλφα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα, όταν όμως η Μαίη αποφάσισε να πει τη δική της άποψη, κάτι που εξόργισε την αθλήτρια του ποδοσφαίρου.

«Εκείνη την ώρα πετάχτηκε η Μαίη ενώ δεν είχε λόγο να μπει στη συζήτηση, εγώ ρώτησα κάτι ευθέως τον Σπύρο σε μια συγκεκριμένη φάση», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγο αργότερα στην συζήτηση που είχαν οι Μαχητές γύρω από τη φωτιά η Μαίη είπε:

«Μίλα πολιτισμένα», ενώ λίγο αργότερα είπε ότι δεν αφήνει ποτέ κανέναν να ολοκληρώσει.

«Δεν με έχει βγάλει εκτός εαυτού κανείς σε αυτό το παιχνίδι», αντιμίλησε η Ασημίνα με την ένταση να συνεχίζεται για αρκετή ώρα.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Οι παίκτες έδωσαν για άλλη μια φορά το 100% του εαυτού τους με την ομάδα που τα κατάφερε τελικά να είναι, για άλλη μια φορά, η Κόκκινη με σκορ 10 - 8, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Μάλιστα, τον τελευταίο και νικητήριο πόντο τον έφερε ο νέος παίκτης της ομάδας των Διασήμων, Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος σημείωσε ένα εντυπωσιακό τρία στα τρία στο σημερινό αγώνισμα επάθλου.

Η ''σπόντα'' του Απόστολου στον Σάκη Ρουβά - «Να το ακούει και το αδερφάκι μας..»

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ωραίο φαγητό οι Διάσημοι παρουσίασαν μια διαφορετική εκδοχή του πασίγνωστου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, «Έλα μου», στο οποίο είχαν αλλάξει εντελώς του στίχους. Τότε, ο Απόστολος Ρουβάς έκανε ένα σχόλιο για τον αδερφό του που ξετρέλανε όλους τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Να το ακούει και το αδερφάκι μας μπας και βγάλει και κανένα καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς μετά από την νίκη των Διασήμων.

Την ίδια ώρα οι Μαχητές δεν μπορούσαν για άλλη μια φορά να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν ένα τόσο σημαντικό έπαθλο.