MasterChef 6: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Μαργαρίτα - Καταχειροκροτήθηκε από τους παίκτες

Για την πρώτη δοκιμασία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Μαργαρίτα - Καταχειροκροτήθηκε από τους παίκτες

Η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (14/2) στον τόπο του εγκλήματος για την πρώτη δοκιμασία των 24 παικτών που κατάφερα να πάρουν ένα εισιτήριο για το σπίτι.

Με το που ανακοίνωσε το όνομά της ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μπήκε μέσα στην αίθουσα, οι παίκτες την καταχειροκρότησαν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες που έχουν περάσει από το μαγειρικό ριάλιτι (δείτε εδώ την αδιανόητη υποδοχή που είχε στο νησί της μετά τη νίκη της).

Η είσοδος της Μαργαρίτας στο MasterChef 6

«Είναι πολύ ωραία παιδιά. Εγώ ένα και μοναδικό θα σας πω. Ζήστε το γιατί σίγουρα δεν μας παίρνουν ποτέ ξανά πίσω. Θα θέλετε πολύ να γυρίσετε», είπε χαρακτηριστικά η περσινή νικήτρια.

«Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι! Δεν ήθελα να πάω»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 η Μαργαρίτα Νικολαϊδη. Η περσινή νικήτρια του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Έκτορα Μποτρίνι, στο μαγαζί του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει. Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα.

Στην αρχή τους φοβούμουν τους κριτές γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα. Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα μού έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω. Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση. Ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι. Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν, λέω θα αρχίσει να πετάει κατσαρόλες. Μου έλεγαν ότι είναι καλός και θα μάθω πολλά. Πήγα τελικά κι έκατσα πέντε χρόνια», αποκάλυψε η νεαρή σεφ που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.