Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης εντοπίζει τον Νικήτα

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (15/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης εντοπίζει τον Νικήτα

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (15/2) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες (η οποία αναμένεται να τελειώσει πιο σύντομα από ό, τι είχε προγραμματιστεί), μιας και ο Μιχάλης θα καταφέρει να εντοπίσει τον Νικήτα στην Κούβα.

Τι θα δούμε σήμερα (15/2) στο Μόλις Χθες - Επεισόδιο 90

Η δίκη του Στάθη προχωράει και τα πράγματα δεν φαίνονται ευοίωνα. Η Κατερίνα εξακολουθεί να μένει με τον πατέρα της. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Στέφανου, βρίσκει τρόπο να εντοπίσουν τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Ιάσονας τσακώνεται πάλι με τον πατέρα του, υπάρχουν πληγές που δεν λένε να κλείσουν. Ο Ορέστης προσεγγίζει τη Βάσια και εκείνη δεν είναι σίγουρη για τον σκοπό του. Ο Αντώνης λέει στη Μαρία ότι έφυγε από το σπίτι και από τη Δάφνη. Η Χριστίνα λέει στον Μιχάλη ότι δεν πρέπει να χωρίσουν με τη Λουίζα, πρέπει να μείνει δίπλα της και να την βοηθήσει.

Τι θα δούμε αύριο (16/2) - Επεισόδιο 91

Η Κέλλυ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εισαγγελέα και εκείνος ελπίζει ότι θα περάσουν μία νύχτα πάθους όπως παλιά. Ο Χρήστος είναι έξαλλος από αυτή την εξέλιξη και προσκαλεί μία συνοδό να του κάνει παρέα. Η Κέλλυ καταφέρνει τον εισαγγελέα να της υποσχεθεί ότι για αντάλλαγμα θα ελευθερώσει τον γιο της από τη φυλακή και εκείνη του αποκαλύπτει ότι τόση ώρα τον ηχογραφούσε και τώρα τον έχει στο χέρι. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Λουίζα και της προτείνει να συμμαχήσουν κατά του Σπύρου και ό,τι εντόπισε τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Μιχάλης και η Λουίζα τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν από κοινού να προσπαθήσουν για την Κατερίνα. Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να την δεχτεί πίσω, αλλιώς θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Σπύρου.