Γη της Ελιάς: Πρόωρη γέννα για τη Βασιλική - Αγωνία για τον Φίλιππο

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (16/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Πρόωρη γέννα για τη Βασιλική - Αγωνία για τον Φίλιππο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (16/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και τα νερά της Βασιλικής σπάνε και αναγκάζεται να γεννήσει πρόωρα, ενώ την ίδια στιγμή σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Ιουλία μετά τον πυροβολισμό του Κουράκου.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (16/2)

Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλά να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή.

Ο Πότης αποφασίζει να κάνει στροφή στη ζωή του και να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό, και ξεκινά το διάβασμα. Ο Μάνος μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή οι σχέσεις τους θα φτιάξουν.

Στο μεταξύ, όμως, η συγκατοίκηση του Ισίδωρου με την Αντιγόνη φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια και δεν λείπουν οι προστριβές.

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η δόση του δανείου παραμένει απλήρωτη κι ο Στέφανος έξαλλος πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα. Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα της ξεκινά πρόωρα…

Ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα το νέο πρόσωπο της σειράς - Bίντεο

Καταιγιστικές και δίχως τέλος είναι οι εξελίξεις στην "Γη της Ελιάς". Νέο πρόσωπο εισέρχεται στην καθημερινή σειρά του Mega και θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Καπερνάρων γενικότερα και στον Στάθη ειδικότερα. Η Χρύσα Παππά “εισβάλλει” στη σειρά, και θα υποδυθεί την Εύα Δήμα μια μυστηριώδη γυναίκα που θα κάνει “άνω κάτω” με την είσοδό της τη ζωή του Στάθη.

Η Εύα Δήμα θα βρεθεί στη Μάνη, καθώς κληρονομεί μαζί με τον αδελφό της κτήματα από τη Μανιάτισσα γιαγιά τους και έτσι θα αρχίσει να εκτυλίσσεται και η δική της ιστορία στη σειρά. Την ηθοποιό την έχουμε ξαναδεί σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στο "Τατουάζ" πιο συγκεκριμένα, καθώς είναι γνωστό πως είναι καλοί συνεργάτες και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η Χρύσα Παππά λοιπόν βρίσκεται στη Μάνη και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα μαζί με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος υποδύεται τον Στάθη στη σειρά, και το γεγονός γνωστοποίησαν μέσω των social media με βίντεο στους λογαριασμούς της σειράς.

Η Χρύσα Παππά στα γυρίσματα της