Ήλιος: Νέος έρωτας για την Αλίκη - Ο άνδρας που την κάνει ξανά ευτυχισμένη

Χαμογελάει ξανά στο πλευρό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Νέος έρωτας για την Αλίκη - Ο άνδρας που την κάνει ξανά ευτυχισμένη

Μη χάσετε το νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (18/2) και κάθε Παρασκευή!

Στον Ήλιο, όπως αναφέρει το TV24, η Αλίκη ζητεί τη νομική βοήθεια του Παύλου τόσο για τη φάρμα όσο και για την επίσημη υιοθεσία της Αζίζα. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μεταξύ τους.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Παύλος Σαρόγλου είχε τα πάντα. Μια επιτυχημένη καριέρα δικηγόρου και μια όμορφη οικογένεια, την οποία όμως χάνει και ο κόσμος του αλλάζει για πάντα. Η δύναμη και η αντοχή του δοκιμάζονται, όμως πιο πολύ δοκιμάζεται η δυνατότητά του να αγαπάει, να μοιράζεται και να τολμά. Με έντονα ακόμη τα σημάδια του χαμού των αγαπημένων του ανθρώπων, επιχειρεί να συνέλθει με τη βοήθεια του Αχιλλέα.

Ετσι επιστρέφει στην ομάδα υποστήριξης και κάνει το πρώτο βήμα αρχίζοντας να μιλάει για την απώλειά του. Λίγο αργότερα η Αλίκη, που προσπαθεί κι εκείνη να βρει τα πατήματά της μη έχοντας πια στο πλευρό της τον Δημήτρη (δείτε εδώ πώς θα έρθει το τέλος του), του ζητάει νομική βοήθεια καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φάρμα που κινδυνεύει να κλείσει. Είναι η πρώτη τους γνωριμία. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα αναλάβετε την υπόθεση;», τον ρωτάει. «Δέχομαι να το κάνω. Ας προχωρήσουμε», της απαντάει εκείνος.

Αντώνης Καρυστινός Ήλιος

Η υιοθεσία της Αζίζα στον Ήλιο

Παύλος και Αλίκη βρίσκονται σε επικοινωνία λόγω της υπόθεσης. Σε μια συνάντησή τους εκείνη του ζητάει και κάτι ακόμα: «Θέλω να με βοηθήσεις και στην υιοθεσία της Αζίζα. Να μπορώ να την έχω κοντά μου χωρίς τον φόβο ότι θα μου την πάρουν», του τονίζει κι εκείνος συμφωνεί.

Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας, αυτό που δεν ξέρει όμως ακόμη είναι ότι με τον Παύλο θα έρθουν πολύ κοντά. Είναι και οι δύο πονεμένοι και η ζωή τούς έχει δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Οι απώλειες που έχουν υποστεί τους πονούν και σιγά-σιγά ο ένας θα ανοιχτεί στον άλλον και θα δουν ότι έχουν πολλά κοινά και πως μπορούν να συναισθανθούν πράγματα και καταστάσεις. Και οι δύο είναι πληγωμένοι αλλά η ελπίδα θα φωτίσει ξανά το βλέμμα τους. Θα αφεθούν και πάλι στο απρόοπτο της ζωής, θα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν. Μεταξύ τους θα γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας που και οι δύο ελπίζουν αυτή τη φορά να κρατήσει για πάντα.