Ένας χωρισμός και μία επανασύνδεση στη Γη της Ελιάς - Το μέλλον των ζευγαριών

Νέος έρωτας για τη Μυρτάλη, η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Στάθη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ένας χωρισμός και μία επανασύνδεση στη Γη της Ελιάς - Το μέλλον των ζευγαριών

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη (17/2) και κάθε Πέμπτη!

Στη Γη της Ελιάς, μεγάλες είναι οι ανατροπές στο μέλλον για τα ζευγάρια της σειράς. Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, χωρισμοί και αναταραχές στις σχέσεις τους αλλάζουν το σκηνικό στη σειρά και φέρνουν νέες εξελίξεις που κόβουν την ανάσα!

Ας δούμε, όμως, τι επιφυλάσσει το μέλλον για καθένα από αυτά τα ζευγάρια.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Τι θα συμβεί με τα ζευγάρια στη Γη της Ελιάς

ΜΥΡΤΑΛΗ-ΝΙΚΗΤΑΣ

Η Μυρτάλη ήδη έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη και προς το παρόν φιλική σχέση με τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδελφό του Αλέξη. Οπως θα δούμε, αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Στη Θεσσαλονίκη η Μυρτάλη θα βρεθεί με τον Νικήτα, όπου η σχέση τους θα γίνει ακόμα πιο στενή. Στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη θα πάνε και η Αννα με τον Λεωνίδα, οι οποίοι θα συναντηθούν με τον Νικήτα και τη Μυρτάλη (δείτε εδώ το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα).

Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά. Η ερωτική πολιορκία ανάμεσά τους συνεχίζεται, ενώ ο Νικήτας δεν χάνει την ευκαιρία να της εκφράσει τα αισθήματά του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Λεωνίδα και της Αννας. Οι μέρες περνάνε ευχάριστα και η Μυρτάλη με τον Νκήτα τελικά γίνονται ζευγάρι.

Γη της Ελιάς Στέφανος Μυρτάλη

ΑΘΗΝΑ-ΙΑΚΩΒΟΣ

Η Αναστασία, που έχει πιάσει στα πράσα τον Ιάκωβο με την Αθηνά σε τρυφερή στιγμή, είναι έξαλλη. Ο Ιάκωβος όμως δεν διστάζει ακόμα και να συγκρουστεί μαζί της για ζητήματα ηθικής που του βάζει, ενώ οι προσπάθειές του για να την πείσει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις, πέφτουν στο κενό. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν στα αισθήματά τους, αλλά εκείνη αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις. Ωστόσο δεν θα αργήσει να συμβεί... το μοιραίο!

Η Αθηνά δεν αντέχει άλλο μόνη με τις σκέψεις της. Στο μυαλό της και στην καρδιά της έχει μόνο τον Ιάκωβο. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο σπίτι του Ιάκωβου αργά τη νύχτα, όπου αφήνονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα!

ΣΤΑΘΗΣ-ΕΥΑ

Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Μάλιστα δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι μέρες περνάνε και το ειδύλλιο του Στάθη με την Εύα προχωρά, ενώ εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στην Αθήνα. Στο μεταξύ ο Στάθης συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα και εμφανίζεται με την Εύα στην ταβέρνα. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος, έξαλλος, πιέζει την Αρετή να τον πετάξει έξω από το σπίτι, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Βασιλικής, καθώς η Μαρίνα της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της πήγε στην ταβέρνα με μια γυναίκα.

Γη της Ελιάς Στάθης Αρετή

ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη χωρίζει οριστικά τον Ανέστη, καθώς μαθαίνει ότι επιτέθηκε ξανά στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Για το περιστατικό την ενημερώνει η Μαρίνα, η οποία χτυπώντας τον Ανέστη, έσωσε την Ευτυχία από τα χέρια του. Η Ελένη πλέον είναι ελεύθερη και μπορεί άνετα να συνεχίσει την ζωή της. Η Αρετή που μαθαίνει τα νέα, δεν χάνει καιρό και πιάνει την κοπέλα να της μιλήσει. Μάλιστα την προτρέπει να τα ξαναβρεί με τον Στέφανο. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και όπως θα δούμε στη συνέχεια, οι δυο τους, Ελένη και Αρετή, καταφέρνουν αυτό που θέλουν και ο Στέφανος γίνεται ζευγάρι με την Ελένη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΕΥΤΥΧΙΑ

Η Αννα δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της με τον Λεωνίδα, με τον οποίο κάνουν και τη δική τους δουλειά. Ετσι η Ευτυχία ξανακάνει κουβέντα με τον Αποστόλη και μάλιστα απαιτεί να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ωστόσο εκείνος για μια ακόμα φορά αρνείται προφασιζόμενος και πάλι την αποκατάσταση της Αννας. Η Ευτυχία θυμώνει πολύ με τη στάση του και αποφασίζει να χωρίσουν. Το ζευγάρι το διαλύει, αλλά ο Αποστόλης που τη θέλει σαν τρελός, προσπαθεί να την προσεγγίσει, εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του.

Γη της Ελιάς Άννα Λεωνίδας