Survivor 5 - highlights 16/2: Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην αποχώρηση και ο "ψεύτης" Καραγκούνιας

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 16/2: Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην αποχώρηση και ο

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 για ακόμη μια φορά. Είδαμε τσακωμούς και στους Διάσημους, ενώ η αποχώρηση θύμισε αρχαία τραγωδία με τα κλάματα της Ασημίνας.

Τα 16/2 highlights του Survivor 5

Δύσκολες ώρες για την ομάδα των Διασήμων - Τι συνέβη;

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα των Διασήμων αποκάλυψε πως για ένα ακόμη βράδυ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς δεν μπορούν να βολευτούν με τον ύπνο καθώς οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας τους ροχαλίζουν.

Μάλιστα, όταν μίλησε στην κάμερα ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν κοιμήθηκε αρκετά με αποτέλεσμα να είναι κουρασμένος ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει ένα άγχος για το πως θα πάει η ημέρα αφού έχουν αγώνισμα και θέλει να τα πάει καλά.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού άφησε άναυδους τους παίκτες

Λίγο πριν μπουν στον στίβο "μάχης" ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μια δυσάρεστη είδηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Πούλης βρίσκεται πλέον εκτός καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω ενός προβλήματος υγείας. Μάλιστα, εμείς σας το είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Έξω φρενών η Παπαδοπούλου με τον Μαρτίκα - «Είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη»

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αναμφίβολα ένας εκρηκτικός χαρακτήρας καθώς όπως έχουμε δει επιλέγει κάθε φορά να λέει μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες αυτό που την απασχολεί. Με αφορμή λοιπόν την στάση του Σπύρου Μαρτίκα όπου έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μαχητών η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών.

Έξαλλη η Ασημίνα εναντίον του Μαρτίκα - «Πρέπει να αποχωρήσει»

Οι ισορροπίες στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor 5 έχουν αλλάξει για τα καλά μετά από τις σερί νίκες. Όπως φαίνεται κανένας από τους παίκτες δεν έχει πλέον αντοχές καθώς έχουν μέρες ολόκληρες που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποιο πολυπόθητο έπαθλο προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό.

Μάλιστα, η Ασημίνα είναι μια από τις παίκτριες που έχει ξεσπάσει φανερά αρκετές φορές μετά από τις συνεχόμενες ήττες τους. Ωστόσο, η αντιπάθεια που θρέφει για τον Σπύρο Μαρτίκα δεν μπορεί να κρυφτεί μιας και την τελευταία φορά την είδαμε να τον αποκαλεί χαρακτηριστικά "καραγκιόζη».

Μάλιστα, στην κάμερα του ριάλιτι δεν δίστασε να δηλώσει πως ο Μαρτίκας έκανε τον κύκλο του και είναι ώρα να αποχωρήσει. Άραγε αναμένεται να την δούμε σύντομα να ξεσπά ξανά εναντίον του;

Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά από την "έκρηξη" της Ευρυδίκης, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν ένα λαχταριστό κρουασάν.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Μαχητές μετά από σχεδόν 20 ημέρες, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

«Ο Τάκης λέει ψέματα» - Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Τάκη και Σάκη

Ο κακός "χαμός" επικράτησε στην παραλία των Διασήμων μετά από το αγώνισμα επάθλου. Πιο συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε το γεγονός πως λίγο πριν επιστρέψουν ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τους Μπλε ότι τον πρόσβαλαν.

Έτσι, λίγο αργότερα στην καλύβα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έθεσε το θέμα ξανά κι από ότι φάνηκε ο Τάκης είπε ψέματα. Ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε πως ο Τάκης του είπε πως το έκανε για χαβά ενώ η Ναυσικά δήλωσε πως ότι κι αν έχει πει η άλλη ομάδα, το έχει παραδεχτεί κι ότι κανείς δεν τους άκουσε να λένε κάτι τέτοιο.

Σπάραξαν μόλις ανακοινώθηκε ο παίκτης που αποχώρησε

Το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού με αποτέλεσμα Διάσημοι και Μαχητές να μένουν άφωνοι παρά τις διαμάχες που έχουν στον στίβο μάχης.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που τελικά έφυγε ήταν η Πελαγία Καζολέα, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!